Ege’nin ilk Pratiker’i Datça’da açıldı

Ev geliştirme ve yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, Ege Bölgesi’ndeki ilk mağazasını bölgenin önemli turizm beldelerinden Datça’da açtı. “Evde yoksa Praktiker’de vardır” sloganıyla hizmet verecek Datça...

Ege’nin ilk Pratiker’i Datça’da açıldı

Ev geliştirme ve yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, Ege Bölgesi’ndeki ilk mağazasını bölgenin önemli turizm beldelerinden Datça’da açtı. “Evde yoksa Praktiker’de vardır” sloganıyla hizmet verecek Datça Praktiker Pratik mağazasında, 300 metrekarelik alanda 4 binden fazla ürün satışa sunuldu.

Praktiker, Ege Bölgesi’ndeki ilk mağazasını bölgenin turizm cenneti Datça’da açtı. 300 metrekarelik alan üzerine kurulu Datça Praktiker Pratik mağazası, Datçalıları ev ve bahçeleriyle ilgili 4 binden fazla ürünle buluşturdu. Mağaza, geniş ürün gamını uygun fiyatlarla hem yöre sakinlerinin hem de tatilcilerin ayağına getirdi. Mağazanın açılışı, Datça Kaymakamı Hamdi Üncü, Datça Belediye Başkan Vekili Gökhan Sağır, Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu ve Datça Praktiker Pratik mağazası yatırımcısı Lindos İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karakullukçu’nun katılımıyla gerçekleşen törenle yapıldı.

Ev, yazlık ve bahçeye dair her şey

Açılışta konuşan Praktiker Türkiye Genel Müdürü Tayfun Kutlu, Datça mağazasının Praktiker’in ilk franchise mağazası olduğunu belirterek, Datçalıların tüm yaşam alanları için her türlü ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılayabileceklerini söyledi. Kolay ulaşılabilir yapı marketi konsepti ile sektöre yeni bir bakış açısı getirdiklerini belirten Kutlu, “Herkesin yürüyerek eviyle, yazlığıyla, ofisiyle veya bahçesiyle ilgili her türlü ihtiyacını hızlıca karşılayacağı mağazalar yapıyoruz. Datça mağazamızda da yaşam alanlarının yenilenmesi, tamiratı ve dekorasyonu için müşterilerimizin ihtiyacı olan tüm pratik çözümleri, en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Raflarda mutfak ve banyo ürünlerinden mobilyaya, el aletlerinden yapı malzemelerine binlerce ürün yer alıyor” diye konuştu.

Karakullukçu: En pratik çözümü Datçalıların ayağına getirdik

Bölgenin organize yapı marketine duyduğu ihtiyacı gördüklerini belirten Datça Praktiker Pratik mağazasının yatırımcısı Lindos İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karakullukçu ise şunları söyledi: “Datça, tüm Türkiye’de tanınan ve hızla gelişen bir tatil beldemiz. Burada yapı market ve ev geliştirme ürünlerini birlikte sunan bir mağaza olmadığı için Praktiker Pratik ile bu alandaki açığı kapatmayı hedefledik. Datça’daki yazlıklarına İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi büyük şehirlerden gelen misafirlerimiz de geldikleri yerlerdeki olanakları burada, mağazamızda da bulabilecekler. Ev geliştirme ve yapı marketi alanındaki en pratik çözümü onların ayağına getirdik.”

Kolay ulaşılabilir yapı marketi konsepti ile sektöre yeni bir bakış açısı getiren Praktiker, Türkiye’de iki mağaza konseptiyle büyüyor. 300-1000 metrekare arasında büyüklüğe sahip ‘Praktiker Pratik’ adıyla yeni bir mağaza konsepti yaratan Praktiker, 1000 ve üzeri metrekarelerde ise ‘Praktiker’ mağazalarıyla faaliyet gösteriyor.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.