EGE YILDIZLARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Ege Yıldızları Kadın Hokey takımı, Gaziantep’te 12-18 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılan Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligini ülkenin en büyük 4 takımı arasında yer alarak Türkiye 4.sü olarak tamamladı.Sinem Karakaya2020-2021...

EGE YILDIZLARINDAN BÜYÜK BAŞARI

Ege Yıldızları Kadın Hokey takımı, Gaziantep’te 12-18 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılan Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligini ülkenin en büyük 4 takımı arasında yer alarak Türkiye 4.sü olarak tamamladı.

Sinem Karakaya

2020-2021 sezonunda 3. kez Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden Ege Yıldızları Kadın Hokey takımı, tüm olumsuzluklara rağmen Gaziantep’te 12-18 Haziran 2021 tarihleri arasında yapılan yarışları Türkiye 4.sü olarak tamamladı.

Takımın kalecisi Buse Badur ise Türkiye Süper Liginin en iyi kalecisi ödülünü aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı ve Antrenör Serkan Şen, “2020-2021 sezonunda 3. kez Türkiye Kadınlar Hokey Süper Liginde mücadele eden yaş ortalaması 17 olan temsilcimiz, gıda zehirlenmesi, sakatlıklar ve bazı oyuncularından eksik olarak geldiği Gaziantep’te, tüm bu olumsuzluklara rağmen Türkiye Kadınlar Hokey Süper Ligini Türkiye 4.sü olarak tamamladı. Kalecimiz Buse Badur ise Türkiye Süper Liginin en iyi kalecisi ödülünü aldı. 5 sporcumuz A Milli Takım 3 sporcumuz U19 Milli takım 3 sporcumuz ise U16 milli takım kamplarına seçildi. Muğla’yı kendi yetiştirdiği sporcularla Süper Lig’de temsil eden tek kulüp olan kulübümüze destek veren herkese teşekkür ederiz. Her geçen yıl daha büyük başarılar elde eden takımımız zamanla çok daha iyi yerlere gelecektir” diye konuştu.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.