Efsane Yıllar Sonra Yeniden Sahada

Muğla’nın eski kulüplerinden olan Saburhanespor yeniden kuruluşunun ardından ilk resmi maçına U15 takımıyla çıkıyor.Muğla’nın eski kulüplerinden olan Saburhanespor, 18 Nisan 2013 tarihinde tekrardan kurulmasının ardından...

Efsane Yıllar Sonra Yeniden Sahada

Muğla’nın eski kulüplerinden olan Saburhanespor yeniden kuruluşunun ardından ilk resmi maçına U15 takımıyla çıkıyor.

Muğla’nın eski kulüplerinden olan Saburhanespor, 18 Nisan 2013 tarihinde tekrardan kurulmasının ardından ilk resmi maçına Eylül ayında çıkacak. Toplamda 150 sporcuyu kayıt yapan Saburhanespor, 120 sporcunun da lisansını bu hafta içerisinde tamamlıyor. Eylül ayında U15’le ilk resmi maçına çıkacak olan Turuncu Siyah’lı ekip, hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

İlk resmi maçlarına çıkacakları için mutluluk duyduklarını belirten Saburhanespor Kulüp Başkanı Hasan Çelebi, amaçlarının çocuklara spor yaptırmak olduğunu vurguladı. Çelebi, “U15 takımımız 21 ya da 22 Eylül’de ilk resmi maçına çıkacak. İlk maçımızı Marmaris Belediyespor’la yapacağız. Bu maçada 13-14 yaşındaki futbolcularımızla sahaya çıkacağız. Amacımız şampiyonluk değil. Amacımız, U15’de oynayan çocuklarımızın spor yapması, maç heyecanını yaşamalarıdır” dedi.

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.