Ecel tatilde yakaladı

Bursa’dan tatil için eşiyle birlikte Fethiye’ye gelen 54 yaşındaki bir kişi serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.3 gün önce eşiyle birlikte, Fethiye’ye tatile gelen Selamettin Beytekin, Ölüdeniz’de...

Ecel tatilde yakaladı

Bursa’dan tatil için eşiyle birlikte Fethiye’ye gelen 54 yaşındaki bir kişi serinlemek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

3 gün önce eşiyle birlikte, Fethiye’ye tatile gelen Selamettin Beytekin, Ölüdeniz’de tatiline başladı. Beytekin, tatilinin 3. gününde Çalış Plajı’na giderek denize girdi. Beytekin, bir süre yüzdükten sonra çırpınmaya başladı. Eşinin çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar, denize atlayarak kendisini kurtardı. Ardından 112 Acil Servis Ambulansıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürülen  Selamettin Beytekin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze, savcılık tarafından yapılan ön incelemenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Selamettin Beytekin’in denizde kalp krizi geçirmiş olabileceği üzerinde durulurken, olayla ilgili olarak Fethiye Cumhuriyet Savcılığı inceleme başlattı.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.