DYP’den İhsanoğlu’na destek

Doğru Yol Partisi(DYP) Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde partilerinin Çatı Adayı Etmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceklerini açıkladı. Karaöz “ Tüm partililerimizi...

DYP’den İhsanoğlu’na destek

Doğru Yol Partisi(DYP) Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde partilerinin Çatı Adayı Etmeleddin İhsanoğlu’na destek vereceklerini açıkladı. Karaöz “ Tüm partililerimizi ve Muğla’lı vatandaşlarımızı Cumhuriyet yıkıcısı AKP’ye karşı sandığa gidip oy kullanmaya çağırıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala bir siyasi parti daha çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek verdiğini açıkladı. DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz düzenlediği basın toplantısında “ 15 gün önce CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanlığı için Ekmeleddin İhsanoğlu’nu aday göstermişti. 5 partinin genel başkanı bir araya gelerek İhsanoğlu’na destek verdiğini açıklamıştı. Bazı medya organlarında DYP’nin Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek vermeyeceği türünden asılsız haberler ortaya atıldı. Bu haberlerin hepsi yalandır. DYP olarak kamuoyunu aydınlatmak istiyoruz. AKP’nin başında ki diktatöre rağmen bütün Türkiye’yi kucaklayacak bir adayın etrafında birleşmek en önemli görevimizdir. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Türkiye’nin uluslar arası arenada kaybettiği itibarı geri kazanmasında büyük rol oynayacağını düşünüyoruz. Ne Cumhuriyet yıkıcısı AKP’ye, ne de vatan bölücüsü HDP’ye oy vermeyeceğiz.Buradan tüm Doğruyol Partili arkadaşlarıma ve Muğla haklısına sesleniyorum.Demokratlara, Cumhuriyetçilere, Milliyetçilere sesleniyorum. 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yük bir katılım sağlayalım. Seçelim Cumhurbaşkanlığına Ekmeleddin İhsanoğlunu, keselim bu yıkıcı Tayyip’le, bölücü Selahattin’in yolunu” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.