DYP Milas İlçe Binası açıldı

Doğru Yol Partisi (DYP) Milas İlçe teşkilatı oluşumunu tamamlamasının ardından ilçe binasını hizmete açtı.Açılışa MHP ve BBP partisi Milas ilçe yöneticilerinin yanı sıra DYP Genel Başkan Yardımcısı GİK Üyesi Yerel...

DYP Milas İlçe Binası açıldı

Doğru Yol Partisi (DYP) Milas İlçe teşkilatı oluşumunu tamamlamasının ardından ilçe binasını hizmete açtı.Açılışa MHP ve BBP partisi Milas ilçe yöneticilerinin yanı sıra DYP Genel Başkan Yardımcısı GİK Üyesi Yerel Yönetimler Başkanı Salih Önel katıldı.

Doğruyol Partisi Milas İlçe Teşkilatı yaklaşan yerel seçimler öncesi parti binasını yaptığı açılışla hizmete sundu. İnönü Caddesi’nde bulunan Karaöz İş Merkezindeki ilçe binasının açılışına DYP Genel Başkan Yardımcısı GİK Üyesi Yerel Yönetimler Başkanı Salih Önel, DYP Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra MHP Milas İlçe Başkanı Murat Yıldırım, MHP Muğla İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Kocabaş, Belediye Meclis Üyesi Aşkın Kılıç, BBP Milas İlçe Yöneticileri ve partililer katıldı.

İl Başkanı Cahit Karaöz’ün konuşması ile başlayan açılış töreninde Karaöz, “Muğla DYP il teşkilatımızın üyeleri olarak böylesine anlamlı bir günde yoğun siyasi çalışmalarına rağmen bizleri yalnız bırakmayıp parti binamızın açılışına katılmak sureti ile bizleri onurlandıran Sayın Genel Başkan Yardımımıza ve siz değerli katılımcılara hoş geldiniz diyorum” diyerek başladığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

“Sayın Genel Başkan Yardımcım değerli katılımcılar;Türkiye Cumhuriyeti Devleti AKP iktidarı ile birlikte kuruluşundan bu yana belki de ilk kez yeni bir toplumsal düzeni yaşıyor; sosyal devlet anlayışından sadaka devlet anlayışına doğru sürüklenen ülkemizde; DP, AP ve DYP gibi şanlı bir mazisi bulunan partimize bile zaman zaman atıfta bulunarak ‘İşte biz bu anlayışın devamıyız’ deme cesaretinim gösteren Sayın Başbakana, ‘artık yeter söz milletin Doğru Yol Partisidir gerçek adresi milletimizin’ demenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Bu doğrultuda şahsım ve dava arkadaşlarım partimizin çatısı altın da sonuna kadar ülkemize hizmet vermeye hazır olduğumuzu ifade ederken Sayın Genel Başkan Yardımımıza konuşmalarını yapmak ve parti binamızın açılışını icra etmek üzere huzurlarınıza davet ediyorum.”

DYP Genel Başkan Yardımcısı G.İ.K. Üyesi Yerel Yönetimler Başkanı Salih Önel ise yaptığı açıklamada partisinin geçmişinden bahsederek, “Biz bu ülkede çok şeyler yaptık ama vatan topraklarını hiç satmadık” dedi.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.