Dünyanın her yerinde Polgün imzası

Muğla’da faaliyet gösteren sektörünün dünya markası Polgün Su Kaydırakları “Genç, dinamik, amatör ruhlu profesyonellerin buluşması” adı altında bir gece düzenledi.Menteşe Petek Otel Ocakbaşı Restoranda gerçekleştirilen...

Dünyanın her yerinde Polgün imzası

Muğla’da faaliyet gösteren sektörünün dünya markası Polgün Su Kaydırakları “Genç, dinamik, amatör ruhlu profesyonellerin buluşması” adı altında bir gece düzenledi.

Menteşe Petek Otel Ocakbaşı Restoranda gerçekleştirilen yemekte Polgün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör ve eşi Selma Güngör, Satış Pazarlama Müdürü Hakan Altunkıran, Kurumsal İletişim Sorumlusu Burak Altınsoy ve Polgün ailesi çalışanları katıldı.

Gecede konuşma yapan Polgün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör; “Muğla Menteşe’de 200 çalışanımızla, 40.000 m2 açık ve 8.000m2 kapalı alanda tam otomatik makinalar ile su kaydırakları üretimi yaptıklarını söyledi.

Güngör;”Yaptığımız tüm işlerde olduğu gibi kaliteyi ve güvenliği en ön planda tutuyoruz. Polgün ,sahip olduğumuz modern araç ve deneyimli teknik kadromuz sayesinde AR-GE destekli üretimi süratle yapabiliyoruz. Polgün firması Dünya sıralamasında 5’inci Türkiye’de ise sektöründe lider firma. 1 yıl içinde 6 ülkede fuarlara katıldık. 40 ülkeye ihracat yapıyoruz, Almanya’dan ortaklık teklifi alıyoruz, Çin’e ihracat yapmaya başladık. 3 yıl içinde Muğla’da en çok istihdam sağlayan firma olacağız. Açık alanımızı 60.000 m2’ye, kapalı alanımızı ise 20.000 m2’ye çıkartacağız. Amacımız, Türkiye’yi dünyada ilk sıralarda temsil eden ve adından söz ettiren bir şirket olmak. Başarılarımız ile sınırlı kalmayıp, hizmet verdiğimiz firmalarda memnuniyeti sürekli hale getirmek vizyonumuzdur. Üretim sürecinde daha az atık madde ile çevreci çalışma, Çevre dostu ve sürdürülebilir teknolojiile üretim yapmaktayız. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm Polgün ailesine teşekkür ederim ’’ dedi.

Polgün çalışanları gecede sanatçı Selçuk ‘un söylediği şarkılarla gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.