Dünyanın güzelleri Bodrum’da

15 Mayıs 2013 günü düzenlenecek olan “Miss 7 Continents” (7 Kıtanın Güzelleri) Yarışması'na katılacak 21 ülkenin güzeliyle, 14 Mayıs 2013 günü düzenlenecek Uluslararası Çocuk Model Yarışması’na katılacak çocuklar,...

Dünyanın güzelleri Bodrum’da

15 Mayıs 2013 günü düzenlenecek olan “Miss 7 Continents” (7 Kıtanın Güzelleri) Yarışması'na katılacak 21 ülkenin güzeliyle, 14 Mayıs 2013 günü düzenlenecek Uluslararası Çocuk Model Yarışması’na katılacak çocuklar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bir hafta kalacakları Bodrum’un tarihi ve turistik yerlerini denizden ve karadan gezecek olan güzeller, Bodrum’a ilk defa geldiklerini söyleyince Başkan Mehmet Kocadon Bodrum hakkında bilgi verdi. Bu tür yarışmaların Bodrum’un tanıtımına büyük katkı sağladığını belirten Bodrum Belediye başkanı Mehmet Kocadon, şöyle konuştu: “21 ülkeden gelen güzeller, bir hafta boyunca Bodrum’da kalacak. Yoğun tempodaki çalışmalarının yanı sıra kenti gezmeyi ihmal etmeyeceklerdir. Umarım dünyanın 7 harikasından biri olan Mavsolos’un Mozole’sinin Bodrum’da inşa edildiğini unutmaz ve kültür, tarih turizm şehri Bodrum’da güzel zaman geçirirler. Bodrum’u bugünlere taşıyan en önemli isim Halikarnas Balıkçısı der ki; 'Yokuşbaşına geldiğinde Bodrum'u göreceksin. Sanma ki sen geldiğin gibi gideceksin. Senden öncekiler de böyleydi, akıllarını hep Bodrum'da bırakıp gittiler'. Yarışma için bütün güzellere başarılar diliyorum”

2012 yılı Ankara güzeli, Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Bölümü 1. sınıf öğrencisi Tuba Bayrak’ın Türkiye’yi temsil edeceği yarışmada 1. olacak güzel, 21 Kasım 2013’de Malezya’da yapılacak Dünya Kainat Güzeli Yarışması’na katılmaya hak kazanacak.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.