DÜNYA TÜRKLERİNDEN ÖZEL BİREYLERE DESTEK

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği, topladığı mavi şişe kapaklarıyla engelli vatandaşlara umut oluyor. Proje kapsamında, şişe kapakları karşılığında alınan tekerlekli sandalye Milas’taki ihtiyaç sahiplerine temin...

DÜNYA TÜRKLERİNDEN ÖZEL BİREYLERE DESTEK

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği, topladığı mavi şişe kapaklarıyla engelli vatandaşlara umut oluyor. Proje kapsamında, şişe kapakları karşılığında alınan tekerlekli sandalye Milas’taki ihtiyaç sahiplerine temin ediliyor.

Sinem Karakaya

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği, “Plastik Kapakları Atmayın, Toplayın” sloganıyla başlattığı kampanya ile önemli bir sosyal sorumluluk projesine dahil oldu. Kuruluş yılı olan 2019’dan bugüne, az zamanda önemli işlere imza atan dernek, yurt içi ve yurt dışında da faaliyetlerde bulunarak ihtiyaç sahibi kişilere ulaşıyor.

Kurucu Genel Başkanı Dr. Oya Canbazoğlu ile birlikte Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayın ve Milas Kültür ve Sosyal Etkinlikler Başkanı Mevlüt Korkmaz, Muğla’da çalışmalarına devam ediyor.

Muğla genelinde sürdürdükleri proje ile topladıkları plastik şişe kapaklarını Türkiye Sakatlar Derneği Bodrum Şube Başkanı Esma Ezenel’e teslim eden Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği üyeleri çalışmalarına ara vermeksizin devam edeceklerini belirtti.

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı Erhan Sayın, Muğla genelinde sürdürdükleri kampanya dahilinde topladıkları plastik kapakların ikinci teslimini yaptıklarını söyledi.

Sayın, “Dernek olarak topladığımız her kapak engelli vatandaşlarımıza umut olacaktır. Onların yüzlerini güldürmek, eksiklerini gidermek için mücadele ediyoruz. Milas ilçemizde de ihtiyaç sahibi engelli bireylere bu anlamda araç gereç temini yapacağız. Vatandaşlarımız afişimizde belirttiğimiz iletişim numaralarından ya da sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşarak ihtiyaçlarını iletebilirler. Genel Başkanımız Sayın Dr. Oya Canbazoğlu’nun girişimleri ve desteği ile sürdürdüğümüz çalışmaların, kampanyaların amacına ulaştığını görmek bizleri daha da yüreklendirmektedir. Genel Başkanımızın da her ortamda dile getirdiği gibi ‘Türk’ün Türk’ten Başka Dostu Yoktur’. Bu söz doğrultusunda emek harcamaya, ter dökmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.