Dünya Türkleri kadınlara çiçek dağıttı

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, kadınlara karanfil dağıttı.Sinem KarakayaGenel Başkanlığını Oya Canbazoğlu'nun...

Dünya Türkleri kadınlara çiçek dağıttı

Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, kadınlara karanfil dağıttı.

Sinem Karakaya

Genel Başkanlığını Oya Canbazoğlu'nun yürüttüğü Dünya Türkleri Platformu bilindiği gibi Türkiye'nin birçok ilinde teşkilatlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın, Muğla İl Başkanı Sema Oray, İl Gençlik Kolları Başkanı Neslihan Albayrak ve Milas İlçe Başkanı Mehmet Tavaslı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek, kadınlara karanfil dağıttı.

İlk olarak Menteşe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Erhan Sayın ve beraberindeki heyet, daha sonra CHP Menteşe İlçe Başkanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi (AÇM) ve Pazar yeri esnaflarını gezerek karanfil dağıttı.

Son olarak Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Postası ile Muğla TV’yi bünyesinde bulunduran Muğla Matbaacılık Gazetecilik Şirketini de ziyaret eden Erhan Sayın ve beraberindeki heyet, kadın gazetecilere de karanfil vermeyi unutmadı.

Kadınlar Günü’nün sadece 8 Mart değil, her gün kutlanması gerektiğini söyleyen Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Ege Bölge Başkanı Erhan Sayın, “Genel Başkanımız Oya Canbazoğlu önderliğinde çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamlı günde bizde kadınlarımızı yalnız bırakmak istemedik. Başta genel başkanımız olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun. Kadına şiddet uygulanmadan, kadın cinayetleri olmadığı 8 Mart’lar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.