Dünya Sanat Günü, Bodrum’da kutlanıyor

15 Nisan Dünya Sanat Günü nedeniyle Bodrum Belediyesinin destekleriyle Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.Bodrum Belediyesinin destekleriyle bu yıl dördüncüsü kutlanacak olan Dünya Sanat...

Dünya Sanat Günü, Bodrum’da kutlanıyor

15 Nisan Dünya Sanat Günü nedeniyle Bodrum Belediyesinin destekleriyle Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.

Bodrum Belediyesinin destekleriyle bu yıl dördüncüsü kutlanacak olan Dünya Sanat Günü öncesinde Bodrum Kent Konseyi Kültür Sanat Meclisi Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

15 Nisan'da düzenlenecek olan etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Kocadon, sürdürülebilir Bodrum için sanatın ve kültürün vazgeçilemez olduğunu ifade ederek; “Biliyorsunuz ki tek belediye olduktan sonra da Bodrum Yarımadası genelinde sanatsal etkinlikler olmaya devam ediyor fakat Bodrum Yarımadası’ndaki bu etkinliklerden iyi bir şekilde faydalanamıyoruz. Çünkü sürdürülebilir bir Bodrum turizmi için gelecek için sanat ve kültürün Bodrum Yarımadası’na yerleşmesi ve bunun tüm dünya tarafından kabul görmesi lazım. Bizim başka Bodrumumuz yok. Bodrum’un sadece inşaat sektöründe bir yere gitmesi ise mümkün değil. Bu nedenle kültür ve sanata büyük önem vererek destekliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.