Dünya Sanat Günleri başlıyor

Dünya Sanat Günü, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin sergileri ile kutlanacak.Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olan 15 Nisan, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Türkiye’nin önerisiyle...

Dünya Sanat Günleri başlıyor

Dünya Sanat Günü, Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları ve öğrencilerinin sergileri ile kutlanacak.

Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olan 15 Nisan, Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği Türkiye’nin önerisiyle 2012’den itibaren Dünya Sanat Günü olarak kutlanıyor.

Bu kapsamda 1-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Elemanlarının özgün sanat yapıtlarından oluşan “SINIR-SİZ” adlı sergi, Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri de çalışmalarını 11-19 Nisan 2016 tarihleri arasında yine Trafo-Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde sergileyecek. Sergi, sanatın geleceğinde söz sahibi olması beklenen genç sanatçı adaylarının gözünden, yaşamdan aktardıklarını içeren çalışmaları yansıtmayı hedefliyor.

Dünya Sanat Günü kapsamında 1 Nisan 2016 Cuma günü saat 18.00’de “Öğretim Elemanları Sergisi” ile 11 Nisan 2016 Pazartesi yine aynı saatte açılacak olan “Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci Sergisi”ne Bodrum halkı ve tüm sanatseverler davetlidir.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.