Dünya ressamlarından Başkan Şaşmaz’a ziyaret

Uluslararası Fethiye Resim-Tatil Çalıştayı’na katılan farklı 18 ülkelerdeki ressamlar, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret etti.Geçen yıl Dalaman Belediyesi tarafından 1.düzenlenen Uluslararası...

Dünya ressamlarından Başkan Şaşmaz’a ziyaret

Uluslararası Fethiye Resim-Tatil Çalıştayı’na katılan farklı 18 ülkelerdeki ressamlar, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret etti.

Geçen yıl Dalaman Belediyesi tarafından 1.düzenlenen Uluslararası Resim-Tatil Çalıştayı için çeşitli ülkelerden gelen 18 ressamın Dalaman’nda bulunmaları üzerine Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ressamlar için ilçede bulunan Sığla Restaurant'ta yemek verdi. Şehit Mehmetçik Parkı'nda çay içen ressamlar, geçen sene tadilat ve bakımı tamamlanan Şehit Mehmetçik Parkı'na hayran kaldılar. Daha sonra geçen sene yapılan Uluslararası Resim Çalıştayı'nda yapılan resimleri incelediler. Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz makamında ressamlara Dalaman ile ilgili tanıtım kitapçığı, tanıtım CD'si ve Mehmetçik Parkı'nn önceki hali ile sonraki halini gösteren fotoğraflardan oluşan hediyeleri verdi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz;"Geçen sene Dalaman Belediyesi olarak birincisini yaptığımız resim çalıştayı; bu sene Fethiye’de düzenlendi. buraya katılan ressamlar bizleri ziyaret ettiler. Geçen seneki çalıştayda yapılan resimleri biz belediyemizin duvarlarına astırmıştık. Bu resimleri duvarlarda görünce çok haşlarına gitti. Kendilerine tekrar hoş geldiniz diyorum. Sanatçıları ağırlamaktan her zaman onur duyarız"dedi.

Fethiye’deki Resim-Tatil Çalıştayını katılan ressamlar ise; “Geçen yıl bize kapılarını ve gönlünü açan Sayın Muhammet Şaşmaz başkanlığındaki Dalaman Belediyesini ziyaret ettik.

Her zamanki güler yüzü ile yapısı ile bizi karşıladı; ağırladı ve geçen yıl kendilerinin himayesinde gerçekleştirdiğimiz çalıştayda ortaya çıkan biri birinden değerli eserlerin sergilendiği belediye yönetim binasını gezdirdi.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.