Dumlupınar’ın yıl sonu etkinlikleri sürüyor

Dumlupınar İlköğretim Okulu’nun okul aile birliği, okul idaresi ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen yıl sonu etkinlikleri aralıksız olarak sürüyor.Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen Kermes’e yoğun bir ilgi gösterilirken,...

Dumlupınar’ın yıl sonu etkinlikleri sürüyor

Dumlupınar İlköğretim Okulu’nun okul aile birliği, okul idaresi ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen yıl sonu etkinlikleri aralıksız olarak sürüyor.

Etkinlikler çerçevesinde düzenlenen Kermes’e yoğun bir ilgi gösterilirken, kermeste öğrencilerin sergilediği oyunlar da kermese renk kattı. Düzenlenen kermese milli eğitim şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliği yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Anaokulu ve 1. Sınıf öğrencilerinin gösterisi ile başlayan etkinlikte palyaço gösterileri, yüz boyama çalışması ve çeşitli oyunlar sergilendi. Öğrenciler tarafından sergilenen oyunlarının sona ermesinin ardından kermese geçildi. Burada okul aile birliği yönetici ve üyeleri tarafından hazırlanan gıda ürünleri katılımcılara ikram edildi. Okul idarecileri yıl sonu etkinliklerinin 2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesine kadar çeşitli zamanlarda devam edeceğini bildirdiler.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.