Dükkana müşteri yerine araç girdi

Fethiye’de meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü mefruşat dükkanına daldı. Müşteri bekleyen dükkan sahibi büyük bir gürültü ile aracın dükkana girmesi sonucu büyük bir korku yaşadı. Kazada şans...

Dükkana müşteri yerine araç girdi

Fethiye’de meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü mefruşat dükkanına daldı. Müşteri bekleyen dükkan sahibi büyük bir gürültü ile aracın dükkana girmesi sonucu büyük bir korku yaşadı. Kazada şans eseri yaralanan ve ölen olmadı.

Fethiye’de aşırı hız sonucu kontrolden çıkan araç, hızı alamayınca iki dükkanın içine girerek maddi hasara neden oldu.

Kaza, bu sabah saat 06.30 sıralarında Fethiye’nin Karaçulha beldesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. 19 yaşındaki Uygar Uçar’ın kullandığı 48 PK 090 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden kontrolden önce bir elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürati artan araç, önce Musa Bulut’a ait koltuk döşeme atölyesinin daha sonra da Ayşegül Kervan’a ait bir mefruşat mağazasının camlarını kırarak durabildi.

Kazada nedeniyle her iki  mağazada yaklaşık 8 bin TL’lik zarar meydana geldi. Korku dolu anların yaşandığı kazada araç hurdaya dönerken; sürücü bu araçtan burnu bile kanamadan çıktı. Kaza sırasında mağazada ve kaldırımda hiç kimsenin olmaması büyük bir faciayı önledi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.