Düğün yolunda can pazarı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular beldesinde gelin evinden çeyiz almaya giden araç uçuruma yuvarlandı. 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.Bodrum ilcesi Mumcular beldesi Armutçuk köyünden Yukarımazı köyüne çeyiz almaya...

Düğün yolunda can pazarı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular beldesinde gelin evinden çeyiz almaya giden araç uçuruma yuvarlandı. 2’si çocuk 6 kişi yaralandı.

Bodrum ilcesi Mumcular beldesi Armutçuk köyünden Yukarımazı köyüne çeyiz almaya giden kamyonet uçuruma yuvarlandı. Erol Kemer ve Canan Kemer’in düğün hazırlıkları için yukarı mazı köyüne giden 09 LH 665 plakalı pikap sürücüsü Akif Kemer’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçurumdan aşağı yuvarlandı. Kamyonettin arka kasasında bulunan Ahmet Demir 10 metrelik uçuruma savrularak ağır şekilde yaralandı. Ön koltukta oturan Ayşen Demir, Mesure Demir, 2 yaşındaki Sudenaz Demir ve minibüs şoförü Kemer’in 3 yaşındaki oğlu Gökan Kemer ise uçuruma yuvarlanan araçta sıkıştı.

İlk müdahale başkandan

Armutçuk Köyünü ziyaret giden Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ise Minibüsün arkasından seyir halindeyken kazayı gördü. Toplantılarını iptal eden Aydın yaralıları kurtarmak için seferber oldu. Uçurumdan aşağıya inen Başkan Birol Aydın yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Can kaybının yaşanmadığı kaza’yı gören Birol Aydın köy çıkışında kazayı gördüğünü ifade ederek “Biz köye ziyarete gittik. Dönüşte önümüzde pikap vardı. Bir anda aşağı yuvarlandı. Kazayı görür görmez araçtan inerek yaralıların yanına gittim. Sakin olmalarını söyledim ve çocukları kucaklayıp yukarı çıkardım. Araçta bulunan iki kişiye ise kanayan yerlerini bezle sıktım. Çok şükür durumları ağır değildi. Ama kamyonetin arkasında bulunan Ahmet Demir kamyonetin arkasından fırladığı için ağır yaralanmıştı o arkadaşa bir şey yapamadım. Hemen 112 aradım ve gelmelerini bekledim”dedi.

Yaralılar halatlarla çekildi

112 ambulansların gelmesi ile birlikte yaralılar uçurumdan yukarıya halatlar ile çıkarıldı. 6 ambulansın geldiği kazada yaralılardan dördü Bodrum devlet hastanesine götürülürken 2 yaralı ise Milas devlet hastanesine sevk edildi. Yaralılardan 2 yaşındaki Sudenaz Demir, 3 yaşındaki Gökan Kemer, Mesure Demir, Ayşe Demir ve kamyonetin sürücüsünün Akif Demir sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken Kamyonetin arkasından uçuruma yuvarlanan Ahmet Demir’in ise durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bu haber toplam 118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.