Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi İnşaatı devam ediyor

Muğla Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi inşaatında sona yaklaşıldı.Muğla Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi inşaatı 3 Aralık 2012 tarihinde başlamış, projenin 300 iş günü içinde bitirileceği...

Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi İnşaatı devam ediyor

Muğla Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi inşaatında sona yaklaşıldı.Muğla Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi inşaatı 3 Aralık 2012 tarihinde başlamış, projenin 300 iş günü içinde bitirileceği açıklanmıştı.

Düğerek’de yapımı devam eden tesis, 9000 metrekare arazi üzerinde konumlanan 2 ana bloktan ve açık alanlardan oluşacak. 2263 metrekare kapalı alana sahip kompleksin Pazar yerine cephesi olan blokta iş yerleri, kafeterya ve 100 kişilik restoran bulunacak. Çok amaçlı salon kısmında ise 800 metrekare büyüklüğünde 250 kişilik teleskopik tribün, 1000 kişilik toplantı salon, sahne arkası odalar, soyunma odaları yer alacak. Ayrıca tesiste, 2 adet açık spor sahası ve 3000 metrekare yeşil alan bulunacak.

Muğla Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi inşaatında incelemelerde bulunan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “ İnşaat çalışmaları devam etmekte olan tesisimiz bittiğinde, Muğlalı vatandaşlarımıza çok yönlü olarak hizmet verebilecek. Düğün, nişan, sünnet gibi her türlü kutlama ve anma etkinliklerinin yapılabileceği tesisimiz ayrıca spor müsabakalarına da ev sahipliği yapabilecek. Bu tesisimiz Düğerek ve Karabağlar yaylasının ekonomisine de katkı sağlayacaktır.” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.