DÜĞEREK GÜNEŞSPOR FIRSAT TEPTİ 2-2

Süper Amatör Lig’in iddialı takımlarından Düğerek Güneşspor kendi sahasında oynadığı maçta Ula Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak fırsat tepti. Maçta rakibi karşısında 2-0 galip duruma geçen ve çok sayıda pozisyondan...

DÜĞEREK GÜNEŞSPOR FIRSAT TEPTİ 2-2

Süper Amatör Lig’in iddialı takımlarından Düğerek Güneşspor kendi sahasında oynadığı maçta Ula Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak fırsat tepti. Maçta rakibi karşısında 2-0 galip duruma geçen ve çok sayıda pozisyondan yararlanamayan Güneşspor, daha sonra yediği gollerle sahadan beraberlikle ayrıldı.

Süper Amatör Lig’de bu sezon çok iddialı bir kadro kuran ve şampiyonluğun en büyük adaylarından Düğerek Güneşspor ligin dördüncü haftasında kendi sahasında Ula Belediyespor’u konuk etti.

Maça hızlı başlayan Güneşspor 2-0 öne geçerken, çok sayıda gol pozisyonundan da yararlanamadı. Daha sonra yediği gollerle sahadan 2-2 berabere ayrılan Düğerek Güneşspor şampiyonluk yolunda büyük fırsat tepti.

Çok sayıda taraftarının da izlediği maçtan 2-2 berabere ayrılan Düğerek Güneşspor’un Kulüp Başkanı Şahin Kırkan maçta kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür etti. Başkan Kırkan, ‘ Bugün oynadığımız Ula Belediyespor maçına gelerek bizleri onurlandıran CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin’e, her zaman yanımızda olan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e, CHP Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Aytaç Kavak’a, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Top’a, Futbol Antrenörleri Derneği Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu’ya ve tüm Düğerek Güneşspor sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. Karşılaşma istediğimiz gibi bir netice ile sonuçlanmasa da, uzun bir maraton olan bu ligde sezon sonunda inşallah istediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız’ dedi.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.