DTO eğitimleri sürüyor

Marmaris Deniz Ticaret Odası’nın sorumluluk sahası içindeki üyelerine verdiği İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri aralıksız olarak sürüyor.Marmaris Deniz Ticaret Odası, üyelerine yönelik sürdürdüğü eğitim çalışmalarını...

DTO eğitimleri sürüyor

Marmaris Deniz Ticaret Odası’nın sorumluluk sahası içindeki üyelerine verdiği İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri aralıksız olarak sürüyor.

Marmaris Deniz Ticaret Odası, üyelerine yönelik sürdürdüğü eğitim çalışmalarını sürdürüyor. İş Güvenliği eğitimleri Marmaris, İçmeler, Datça, Bozburun, Turunç ve Akyaka'da dönüşümlü olarak yapılıyor.

Marmaris Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Mengi, iş sağlığı ve iş güvenliği eğitimi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Bozburun’da İş Güvenliği Eğitimi büyük katılımla başladı. Eğitimlerimiz gün boyu devam ediyor . Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin odamıza müracaat ederek başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Ülkemizde önemli bir sorun olan iş kazası ve meslek hastalıklarının çalışma hayatındaki eksiklikleri ve olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacı ile işverenlerin, iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda alacakları önlemler ve yerine getirilecek yükümlülükler acısından ilerde cezalı duruma düşmemeleri için en kısa zaman gerekli çalışmaları yaparak eksikliklerini tamamlamaları gerekmektedir. Tüm firmalarımızın yanında çalışan tüm personelinin bu eğitimi alması zorunlu olup, cezai yaptırımları Bin 500 TL'dir” dedi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.