DSP İl Başkanı Durna, DEVA Partisine geçti

Yaklaşık 5 yıldır Demokratik Sol Parti (DSP) Muğla İl Başkanlığını yürüten ve geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Ali Durna, Deva Partisi İl Yönetimi kadrolarına dahil oldu. Durna, Deva Partisinde teşkilatlanmadan Sorumlu...

DSP İl Başkanı Durna, DEVA Partisine geçti

Yaklaşık 5 yıldır Demokratik Sol Parti (DSP) Muğla İl Başkanlığını yürüten ve geçtiğimiz aylarda partisinden istifa eden Ali Durna, Deva Partisi İl Yönetimi kadrolarına dahil oldu. Durna, Deva Partisinde teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

Sinem Karakaya

Deva Partisi İl Yönetimi kadrolarına Demokratik Sol Parti (DSP) Muğla İl Başkanı Ali Durna da dâhil oldu. Ali Durna, teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Deva Partisi İl yönetimin de yer aldı.

“MUĞLA İÇİN FAYDALI SİYASET YAPABİLECEĞİME İNANDIĞIM GEÇTİM”

Açıklama yapan Ali Duna, Muğla için daha faydalı bir siyaset yapacaklarına inandığı için  Deva Partisine katıldığını söyleyerek, “Deva Partisi Sayın Ali Babacan’ın kurduğu ana akım yeni bir siyasi oluşum. Deva Partisine geçerken ilk düşündüğüm siyaset yaparken yaşadığım yere faydalı olabilmek oldu. Muğla İl Başkanı Sayın Tolga Keskin ile görüşmelerimiz de Muğla için fayda odaklı siyaset yapabileceğime inandığım için Deva Partisine katıldım. İl yönetimi deneyimlerimden dolayı Muğla’nın yapısını bildiğimden teşkilattan sorumlu başkan yardımcılığı görevini verdi. Bu görevi yaparken aldığımız ortak karar Muğla’nın halk meclisi gibi çalışacak il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmak oldu. İl yönetimi ile yaptığımız toplantıda ayrıştırıcı değil, birleştirici olmak için çoğulcu demokrasi için Muğla’nın her kesimini kapsayan bir yönetim ve teşkilatlanmaya gidiyoruz. İlerleyen günlerde sadece DSP’den değil tüm partilerden geçişler ile DEVA Partisinin ortak bir görüş ana akım siyasi bir oluşum olduğunu tüm Muğlalılar görecek. Görüşünüz ne olursa olsun sizi Deva Partisi çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum.  Partimiz her kesimden görüşe açık. Tüm Muğlalı vatandaşlarımızı aramıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Ali Durna Kimdir?

26.02.1966 Muğla doğumlu. Evli 2 çocuk babası Muğla’da esnaflık yapmaktadır. Muğla Demokratik Sol Parti İl Başkanı ve 2019 yerel seçimlerde Demokratik Sol Parti Menteşe Belediye Başkanı adayı oldu, iki dönem DSP il başkanı olarak görev yaptı.

Bu haber toplam 242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.