DSP BODRUM ADAYI AÇIKLANDI

Demokratik Sol Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Genel Başkan Masum Türker tarafından açıklandı. Türker, partisinin Bodrum adayının Ümit Baltutan olduğunu açıkladı.Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker Bodrum'a...

DSP BODRUM ADAYI AÇIKLANDI

Demokratik Sol Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Genel Başkan Masum Türker tarafından açıklandı. Türker, partisinin Bodrum adayının Ümit Baltutan olduğunu açıkladı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker Bodrum'a geldi. Bodrum'da DSP İlçe Teşkilatı’nın yeni ofisinin açılışını yapan Türker, DSP'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı’nın Ümit Baltutan olduğunu açıkladı.

Cevat Şakir Caddesi otogar girişindeki DSP ilçe teşkilatının yeni ofisinin açılışına DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP İlçe Başkanı Ferudun Katar, DSP Bodrum Belediye Başkan Aday Adayları Ümit Baltutan, Aytaç Aslan ve partililer katıldı. Masum Türker Türkiye'nin ciddi bir değişim süreci yaşadığını belirterek, “Ülkemiz değişim halkın etkili olması gibi kavramlarla tanıtılmasına rağmen tam tersine özgürlüklerin kısıtlandığı demokratikleşmenin geriye gittiği, demokrasinin artık yaşanmaz hale getirildiği ve Türkiye'nin dış politikada önemli kayıplar yaşadığı bir dönemi yaşıyoruz'' dedi.

Türker iki aday adayının da el ele vererek birlikte çalışmalarını istediğini söyleyerek DSP'nin Bodrum Belediye Başkan Adayının Ümit Baltutan olduğunu açıkladı.

Baltutan, DSP İlçe Başkanı Ferudun Katar'a demokrasinin eğilimi olan ilçe yoklamasını yaptığı için teşekkür ederek, Türkiye'deki tek temiz siyaset yapan partiden aday olduğunu ifade etti. Baltutan, “Bodrum'da seçime ortağız ve burada seçimi kazanmak için yola çıkıyoruz. Amacımız yaşanabilir bir kent yaratmak. Temiz siyaset temiz siyasetçi ile yapılıyor. Bunda hem genel başkanım hem de rahmetli genel başkanımız partimizin kurucu sayın Bülent Ecevit en iyi örnektir. Türkiye'de belki tek temiz kalan partiyi temsil ediyoruz. Bodrum'da da belki tek temiz parti biziz. Bodrum'un sorunları çok. Bodrum'u yaşanabilir bir kent yapmak için alt yapısıyla üst yapısıyla Bodrum'un köyleriyle beldeleriyle bu tür sorunlarını iyi biliyoruz. Dersimize iyi çalışıp bundan sonra amacımız Bodrum'a hizmet etmektir'' dedi.

DSP Genel Başkanı Masum Türker Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret etti.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.