DP’li kadınlardan 5 bin çiçek

Demokrat Parti Marmaris Kadın ve Gençlik kolları üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup , “Sevgililer Günü” nedeniyle Marmaris sokaklarına dağılarak vatandaşlara karanfil dağıttı.Kırmızı ve beyaz renklerden oluşan...

DP’li kadınlardan 5 bin çiçek

Demokrat Parti Marmaris Kadın ve Gençlik kolları üyelerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup , “Sevgililer Günü” nedeniyle Marmaris sokaklarına dağılarak vatandaşlara karanfil dağıttı.

Kırmızı ve beyaz renklerden oluşan ve DP Marmaris Belediye Başkan Adayı Mustafa Karacan ve eşi Berrin Karacan çiftinin resimlerinin iliştirildiği karanfiller vatandaşlara dağıtıldı.Kadın Kollarından Sorumlu DP Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Meral Mete, karanfil dağıtımıyla ilgili olarak "Herkesin bir sevgi arayışında olduğu günlerden geçiyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü bu yüzden daha anlamlı. Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Karacan adına ilçemizde kimsenin bugün çiçeksiz ve sevgisiz kalmaması adına 5 bin adet karanfil dağıttık. Özel hastaneler, bankalar, dükkanlar başta olmak üzere sokaklarda tüm halkımıza karanfillerimizi dağıtarak Başkan adayımız adına sevgililer gününü kutladık" dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.