DP’den Saatcı’ya açık davet!

MHP’den istifa ettikten sonra neredeyse her partiden davet alan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Demokrat Parti’den açık davet geldi. DP Fethiye İlçe Başkanı Kemal Karadenizli ve yönetim kurulu tam kadro Fethiye Belediye...

DP’den Saatcı’ya açık davet!

MHP’den istifa ettikten sonra neredeyse her partiden davet alan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya, Demokrat Parti’den açık davet geldi. DP Fethiye İlçe Başkanı Kemal Karadenizli ve yönetim kurulu tam kadro Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundu. Karadenizli Saatcı’ya açık davette bulunarak, “DP Genel Merkezi, İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı adına Saatcı’yı Demokrat Parti’ye davet ediyorum” dedi. DP yöneticilerine teşekkür eden Saatcı, kısa bir süre sonra nereden aday olacağını açıklayacağını söyledi.

Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.  DP İlçe Başkanı Kemal Karadenizli ve yönetim kurulunun tam kadro katıldığı ziyaret samimi ortamda geçti. İl Kongresine çelenk gönderdiğinden dolayı Saatcı’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan DP İlçe Başkanı Kemal Karadenizli, “Genel Başkanımız Gültekin Uysal’ın direktifleri doğrultusunda Fethiye İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Serkan Toker, Gençlik Kolları Başkanı Ankara Genel İdare Kurulu üyesi Fethi Kaan Karadenizli, Fethiye İlçe Disiplin kurulu Başkanı Hasan Koçyiğit,  eski ilçe başkanımız Mustafa Karabulut ve eski parti büyüklerimizle şuanda Başkanımız Behçet Saatcı’yı ziyaret ediyoruz” dedi.

İl Kongresine çelenk göndermesinden dolayı Saatcı’ya teşekkür eden Karadenizli, “DP Genel Merkezi, İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlığı adına Saatcı’yı Demokrat Parti’ye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.