DP'den ilk ziyaret Başkan Saatcı’ya

Beraberindeki İlçe Başkanı Osman Buğdaycı ve diğer partililerle seçim çalışmalarına başlamadan önce ilk ziyareti Demokrat Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı yapan Demokrat Parti Muğla Milletvekili Adayı Atınç...

DP'den ilk ziyaret Başkan Saatcı’ya

Beraberindeki İlçe Başkanı Osman Buğdaycı ve diğer partililerle seçim çalışmalarına başlamadan önce ilk ziyareti Demokrat Partili Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı yapan Demokrat Parti Muğla Milletvekili Adayı Atınç Koylu, "Türkiye’nin normalleşmeye ve bir araya gelmeye ihtiyacı vardır. Türkiye’nin merkez sağa ihtiyacı vardır."dedi.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Osman Buğdaycı “Yapılacak olan 7 Haziran Milletvekili seçimleriyle ilgili olarak Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Muğla’da da seçimlere Demokrat Parti olarak katılıyoruz. Adaylarımızı belirledik. İkinci sıra adayımız Fethiye’den Atınç Koylu’dur. Seçim çalışmalarına başlamadan önce Belediye Başkanımızı ziyaret ederek seçim çalışmalarımıza start verdik. Kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra söz alan Demokrat Parti Muğla Milletvekili Adayı Atınç Koylu “Öncelikle tüm hemşerilerimize ve partililerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 13 Mayıs 1277’de Karamanoğlu Mehmet Bey’in ilk defa Türk dilini resmi dil ilan ettiği dönemin yıl dönümü. Yaklaşık bin yıldır bu topraklar Türk toprağı ve öyle olmaya devam edecek. Partimizin gerek ilçe, gerek il teşkilatımızın ve genel merkezimizin şahsıma göstermiş olduğu teveccühle Demokrat Parti’nin Muğla ikinci sıra adayı olarak halkımızın karşısına çıkıyoruz. İşin gerçeğini söylemek gerekirse çok vaat edecek bir şey yok. Herkes bir şeyler vaat ediyor. İkinci Dünya Savaşı’nda Churchill’in kendi halkına 1940’ta söylediği bir laf vardı; 'Ben size sadece kan, ter ve gözyaşı vaat edebilirim diyor.' Biz de buradan sadece şunu vaat ediyoruz. Diyoruz ki; "Türkiye’nin merkez sağa ihtiyacı vardır. Türkiye’nin normalleşmeye ve bir araya gelmeye ihtiyacı vardır. Biz bunun için sadece çalışmayı vaat edebiliriz.”dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise konuklarına ziyaretten dolayı teşekkür ederek şöyle konuştu; “Demokrat Parti’nin %10 barajını aşmak gibi iddialı bir laf edemem, inanmadığım bir şeyi söylemem. Ancak mazisi şerefli bir siyasi partinin inşallah toparlanmasına, ayağa kalkmasına vesile olacak ve hepimize umut olacak. Merkez sağda gerçekten ihtiyaç olan bir partinin tekrar doğumuna vesile olacak bir seçim temenni ediyor, Atınç kardeşime, ilçe başkanıma ve Demokrat Parti’ye gönül vermiş insanlara inşallah 7 Haziran akşamı güzel sonuçlu bir seçim temenni ediyorum. Kendilerine de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.