DP’den CHP’ye ziyaret

Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli ve yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Emrah Doğu’ya ziyarette bulundu.Ziyarette konuşan Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli,...

DP’den CHP’ye ziyaret

Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli ve yönetim Kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Emrah Doğu’ya ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli, “CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu ve ekibi daha önce bizleri ziyaret etmişlerdi. Bugün bizde arkadaşlarımız ile birlikte kendilerine iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat parti köklü bir partidir. En köklü iki partinin demokrasi için el ele vererek yürüdüğünü, uygar bir yarış içinde olduğumuzun herkes tarafından bilinmesini isterim. Cumhuriyet Halk Partisi bizim kardeş partimizdir. Onlarda bizim gibi Demokrasi ve Atatürk İnkılaplarına inanan bir partidir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ise “Ali Kemal Karadenizli Başkanımızın da söylediği gibi Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti bu ülkenin ana temel taşıdır, olmazsa olmazıdır. Bugün Sağlık Bakanının bir açıklamasını okudum. AKP Bilinçsizce çıkardığı uygulamaları gelen tepki ile değiştiren bir siyasi partidir. Bugün Sağlık Bakanı Tam gün yasasının değiştiğini ve esneklik sağlandığını açıklıyor. Bu siyasi anlayışla bu Ülkenin temel taşlarını kuran siyasi düşünceler mutlaka mücadele edecektir” diye konuştu.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.