DP’DE SAATCI SEVİNCİ

MHP’den istifa edip geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti(DP) saflarına geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve beraberindeki belediye meclis üyeleri DP İlçe teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.3 dönem üst üste seçim...

DP’DE SAATCI SEVİNCİ

MHP’den istifa edip geçtiğimiz günlerde Demokrat Parti(DP) saflarına geçen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve beraberindeki belediye meclis üyeleri DP İlçe teşkilatına iadeyi ziyarette bulundu.

3 dönem üst üste seçim kazanarak, Fethiye’de değişim ve gelişim rüzgârı estiren Saatcı’nın DP saflarına geçmesinden dolayı ilçe yönetimindeki sevinç dikkatlerden kaçmazken Başkan Saatcı önemli değerlendirmelerde bulundu. Fethiye’de gerçekleşen bu olayın bir dönem daha belli bir ekibi Belediye Başkanlığı’nda tutmak olmadığını dile getiren Saatcı, “Şu andan itibaren bu hadise, insanlık onuruna, haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı sahiplenmedir, bir duruştur” dedi.

“Samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederim”

İadeyi ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Saatcı, “Kemal Başkan ve beraberindeki yönetim kurulundaki arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce Belediyemizi ziyaret ederek, bizi Demokrat Parti’ye davet etmişlerdi. Bizde bugün o nazik ziyaretin iadeyi ziyaretini gerçekleştireceğiz.  Aynı zamanda Saygıdeğer Fethiyelilere belirtmiş olduğumuz gibi, bundan sonraki siyasi hayatımızı geçireceğimiz Demokrat Parti’nin başkan ve yönetimdeki arkadaşlarımı ziyaret etmek için buradayız. Almış olduğumuz kararın önce ilçemize, ülkemize ve bizlere güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Samimi davetlerinden dolayı Sayın Genel Başkan Gültekin Bey olmak üzere, İl yöneticilerine, İlçe başkanım ve arkadaşım Kemal kardeşime, ilçe yönetimine teşekkür ediyorum. İlçe başkanımız benim çocukluk arkadaşım. Belli zamanlarda da zorunlu ikametgâhları omuz omuza geçirdiğim arkadaşım” dedi.

“Genel Başkan Gültekin Uysal rozet takacak”

İlerleyen günlerde DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katılımıyla büyük bir katılım töreni gerçekleştireceklerini söyleyen DP İlçe Başkanı Kemal Karadenizli, “Siyaset, doğru gitmediğine inandığın şeyleri değiştirme gücüdür. Siyaset, uzun soluk ve nefes işidir. Sayın Belediye Başkanımız Behçet Saatcı'nın tercihini Demokrat Partiden yana kullanması da Teşkilatım adına bizleri mutlu etti. Benim 2 senedir yanımda olan ilçe yönetim kurulu arkadaşlarıma huzurlarında teşekkür ederim. Demokrat Partiyi bugünlere getiren İl Genel Meclisi Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, Belediye Başkanlığı, Milletvekilliliği yapmış, başka partilere gitmiş bütün herkesi bu ulu çınarın etrafında toplamaya davet ediyoruz. Sayın Başkanımız benim 45-50 yıldır tanıdığım bir arkadaşımdır. Allah'ın izniyle önümüzdeki günler de Karadere’den, Yayla Bekçiler’den, Göcek'in Gökçe Ovacığından vatandaşlarımızın, Genel Başkanımızın da katılımları ile partimize katılım töreni yapacağız. Sayın Başkanım yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz. Bu kutlu yola katıldığı için Demokrat Parti Fethiye İlçe Teşkilatı adına hoş geldin diyoruz. Yolumuz açık olsun.” diye konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.