DP milletvekili adayları Fethiye’de

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Demokrat Parti (DP) Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Zekai Alper ve 2. sıra adayı Atınç Koylu Fethiye ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.DP Muğla İl Başkanı...

DP milletvekili adayları Fethiye’de

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Demokrat Parti (DP) Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Zekai Alper ve 2. sıra adayı Atınç Koylu Fethiye ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

DP Muğla İl Başkanı İsmet Köse ve parti yöneticileri ile birlikte Muğla’yı karış karış gezen DP Muğla Milletvekili Adayları Zekai Alper ve Atınç Koylu vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Seçim çalışmalarını Fethiye’de sürdüren Zekai Alper ve Atınç Koylu Üzümlü, Nif, İncirköy mahalleleri ile Fethiye Pazar esnafını ziyaret ederek istek ve sorunları dinledi.

Ziyaretler sırasında bir açıklama yapan DP Muğla 2. sıra milletvekili adayı Atınç Koylu; “amacımız Türkiye’de merkez sağdaki boşluğa dikkat çekmek ve merkez sağın adresinin geçmişte ayrıştırmadan kavga içinde olmadan kalkınmacı ve hizmet politikaları üretmiş Demokrat Parti olduğunu göstermektir” dedi.

DP Muğla 1. sıra milletvekili adayı Zekai Alper ise yaptığı açıklamada; Fethiye’de beş günlük uzun bir program yapacağız. Çünkü Fethiye bizim için DP’nin kalesi. Daha önceki yıllarda bize oy vermiş merkez sağ diye tabir ettiğimiz kesim bizim iktidarımızdaki uygulamaları özlemiş durumda. Bunu tespit etmek bizi mutlu etti. Ama Fethiyelileri şunu söylemek isterim, buradaki bu kucaklaşmada bazı tereddütler görüyorum. Bu tereddütleri de meclis içinde grubu bulunan partilerin ve parti çalışanlarının propagandalarıyla güçlendirildiğini görüyorum ve şunu söylüyorum. En başta Fethiye olmak üzere Muğla’nın öncelikli tüm hizmetlerini yapan bu partiye lütfen sahip çıkın. Muğla’daki iki havalimanını, üç tane termik santrallerinden bahsetmeden siyaset konuşmalıyım. Tarım desteklerinin, turizm desteklerinin kırat döneminde yapıldığını hatırlatmak isterim. Ama lütfen bu kara propagandalara kulak asmadan 1946 yılında kurulmuş bu demokrasi kervanına ben Fethiyelilerin destek vermesini rica ediyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.