DP Lideri iktidarı eleştirdi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim bürosu ziyaretinin ardından Fethiye Belediyesi’ne de ziyaret gerçekleştirdi. Tüm personelle selamlaşan DP Lideri Uysal, burada AKP iktidarına yüklendi. DP Genel Başkanı Gültekin...

DP Lideri iktidarı eleştirdi

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, seçim bürosu ziyaretinin ardından Fethiye Belediyesi’ne de ziyaret gerçekleştirdi. Tüm personelle selamlaşan DP Lideri Uysal, burada AKP iktidarına yüklendi. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, “İktidarın, yürütmenin, yargının, yasanın şahsileştiği bir süreci yaşıyoruz. Başbakan bile yarın başına ne geleceğinden emin değil. Öngörülemeyen ve kaos içine giren bu durumdan hepimiz rahatsızız” ifadelerini kullandı.

“Biz parti değil, Fethiye Meclisi kurduk”

Ziyarete DP İl ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. DP Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın Fethiye’ye olan teveccühüne teşekkür eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Sayın Genel Başkanımın Fethiye’ye olan teveccühünün karşılığını bizlerde 30 Mart akşamını hediye ederek ödeyeceğiz. Bizim inancımız gereği, niyet hayırsa akıbette hayır oluyor. Önemli olan samimiyetimize bir leke gelmemesidir. Bu aramızdaki bağlılığın ve dostluğun ufak tefek çıkarlarla da zedelenmemesi. Çünkü bir grup hedefe kilitlendiği zaman arkasında problem bırakmamalı. Osmanlı Batı’ya sefere çıkarken, önce kendi içini temizlemiş sonra sefere çıkmış. Bu anlamda adım attığım günden bu yana bana en ufak bile bir sıkıntı çıkarmayan il ve ilçe başkan ve yönetimlerine teşekkür ediyorum. Biz Fethiye sevdalıları meclisi kurduk. Parti meclisi kurmadık. Yerel yönetimde başarının anahtarının bu olduğuna inanıyoruz. Bu anlamda arkadaşlarımla beraber inşallah Fethiye’de bir tarih yazacağız. Bu tarihin yazılmasının güzelliklerini ise Fethiyeliler alacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında AKP iktidarını eleştiren Gültekin Uysal ise, “Gönül birliği yapmış insanları inandıkları doğrultuda gittiğinde netice alamamasının imkanı yoktur. Aynı zamanda ülkenin gerekliliklerini de ifade etmek zorundayım. Birileri istiyor ki bu ülke teslim olsun. İktidarın, yürütmenin, yargının, yasanın şahsileştiği bir süreci yaşıyoruz. Başbakan bile yarın başına ne geleceğinden emin değil. Öngörülemeyen ve kaos içine giren durumdan hepimiz rahatsızız. Hizmeti esas kılarak ancak ahlaklı ölçüyü ondan ayırmadan bu mücadeleyi vereceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.