DP Genel Başkanı Uysal’dan Kocadon’a ziyaret

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla’nın Bodrum ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında DP Muğla il ve Bodrum ilçe yöneticileri ile partililer hazır bulundu....

DP Genel Başkanı Uysal’dan Kocadon’a ziyaret

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Muğla’nın Bodrum ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında DP Muğla il ve Bodrum ilçe yöneticileri ile partililer hazır bulundu. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal Bodrum ve Bodrum Belediye Başkanının hassas bir konumu olduğunu belirterek, “Belediye Başkanımızın haksız bir şekilde tabi tutulduğu sürecin sonunda hakkın teslimi anlamında görevinin iade edilmiş olması vesilesiyle tekrar makamında ziyaret etmek istedik. Daha önce birkaç kez farklı siyasi çalışmalar nedeniyle Bodrum'da bulunduk. Pek çok bölgede iktidarda olmanın ve iktidara bir mülkiyet hissi ile bağlı olan hükümetin zaman içerisinde farklı siyasi partilerden görev yapan başta Belediye Başkanlarımız olmak üzere idari, siyasi ve adli anlamdaki kovuşturmalarla farklı bir göz yıldırma teşebbüslerini üzülerek izliyoruz. Seçilmiş kişilerin özellikle hangi usullerle takibata tabii tutulacağı, Türkiye'de daha nazik davranılması gerektiğini biliyoruz. Bodrum'da yapılmaya çalışılan da değerli Başkanımızın hem şahsi itibarı hem de geçmişleri ortadadır. Bin mesuliyet duygusu içerisinde bir kamu vazifesi yaparak, milletin gücü ile beraber bu nadide bölgemize hizmet etmenin çabası içerisindedirler. Bu vesile ile çok kıymetli Belediye Başkanıma, değerli Meclis Üyelerimize, çalışanlarımıza bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyor, hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum”dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise, “Bildiğiniz gibi bir süreçten geçirildik. Hem hapishanede yattığım süreçte hem de tahliyemden sonra Bodrum'a gelip geçmiş olsun demesi ve arkasından da hepimize sevinç yaşatan göreve iademizle ilgili kendisi hayırlı olsun diyerek bizi ziyaret etmiştir. Edirne'den Artvin'e kadar bütün Demokrat Partililerin sevgisini ve dualarını bize iletti. Hem kendisine hem de partime teşekkür ediyorum. Biz siyasette ve belediye yönetiminde ağır vasıta ehliyete sahip bir Belediye Başkanıyım. Bunun için de görev nerede verilirse hiç fark etmez direksiyona geçeriz, sürmeye devam ederiz. Bizde halka yapılan hizmet önemlidir. Gördüğünüz gibi göreve geldiğimiz günden beri Bodrum'un eksiklerini tekrar masaya yatırdık çalışmalarımız devam ediyor”diye konuştu.

Sadri Şener de ziyaret etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un görevine başlaması ile birlikte kendisine peşpeşe ziyaretler gerçekleşiyor. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, görevi geri iade edilen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Geçen ay görevi iade edilen Bodrum Belediye Başkanı Kocadon’u ziyarete gelen Sadri Şener, belediyeden çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı hastanede ziyaret ettiği esnada düşerek dizini yaralayan Şener’in koltuk değnekleriyle ziyarete gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Ufak bir kaza geçirdiğini ifade eden Şener, “Süleyman ağabeyi ziyaret ederken acile düştük. Tendonlar koptu, onların tedavisini yaptırdık” dedi.Gündemdeki soruları yanıtlamayan Şener, daha sonra belediyeden ayrıldı.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.