DP Fethiye İlçe Başkanı İstifa etti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yeni partisi DP İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli, yönetim kurulunda bulunan 4 üyesi ile birlikte istifa etti.Demokrat Parti (DP) Fethiye İlçe Başkanlığı görevini 2 buçuk yıldır...

DP Fethiye İlçe Başkanı İstifa etti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın yeni partisi DP İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli, yönetim kurulunda bulunan 4 üyesi ile birlikte istifa etti.

Demokrat Parti (DP) Fethiye İlçe Başkanlığı görevini 2 buçuk yıldır sürdüren Ali Kemal Karadenizli, DP Muğla İl Başkanı ve DP Genel Başkanlığının partinin Fethiye İlçe teşkilatını hiçe sayan çalışmalar içinde bulunduğunu öne süren yönetim kurulu üyeleri Mustafa Şahin, Selim Yiğit, Niyazi Kokun ve Türkan Ceylan ile birlikte istifa ettiler.

Demokrat Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli düzenlediği basın toplantısında bu istifanın MHP’den istifa ederek DP saflarına katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile ilgisi olmadığını DP Muğla İl Başkanı ve Genel Başkanın tutumlarından kaynaklandığını söyledi. Ali Kemal Karadenizli Atatürkçü ve Cumhuriyet değerlerine bağlı bir partiye katılarak politikayı sürdürmeye kararlı olduğunu da söylerken 2 buçuk yıldır partiye çoluğunun çocuğunun rızkını harcadığını bunları Muğla İl Başkanına helal etmediğini de söyledi.

'BOSTAN BEKÇİSİ DEĞİLİZ'

Karadenizli “Muğla İl Başkanı Zekayi Alper 2 kere Fethiye’ye geliyor Fethiye İlçe Teşkilatının haberi yok. Buradan Afyon’a genel başkanın yanına gidiyorlar Fethiye ilçe teşkilatının yine haberi yok. Biz burada bostan bekçisi değiliz. Bizde burada bir teşkilatız. Bu duygularla çok başka sıkıntılar var. Bu olaylar yılbaşından beri devam ediyor. Muğla da İl Kongresi 3 Kasım 2013’de yapıldı” diyerek. Fethiye’de bizlerle görüşmüyor. Teşkilata uğramıyor. Siyasi ve ticari hayatı bitmiş ahlaken bitmiş kişilerle görüşüyor” dedi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.