Dönem Sonu Konseri verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim dalı öğretim programında yer alan “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında, Yrd. Doç. Dr. Gülce Coşkun Şentürk...

Dönem Sonu Konseri verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim dalı öğretim programında yer alan “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında, Yrd. Doç. Dr. Gülce Coşkun Şentürk yönetiminde gerçekleştirilen Topluma Hizmet Uygulamaları dönem sonu konseri Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleşti.

Müzik Öğretmenliği programında haftada 3 saat ve 4 kredi olan “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi; sosyal sorumluluk bilinci ve duyarlılığı olan öğretmenler yetiştirebilmeyi amaçlıyor. Eğitim Fakültesi Müzik eğitimi anabilim dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülce Coşkun Şentürk’ün yürüttüğü ders, Müzik eğitimi anabilim dalı dördüncü sınıf öğrencileriyle dönemin başından beri yaklaşık 10 hafta boyunca özel eğitim merkezindeki çocuklarla gerçekleştirildi.

Çalışmalardaki en önemli amaç, özel eğitim ve uygulama merkezindeki öğrencilerin müzikten keyif almasına ve öğrencilerin kendilerini müzikle ifade edebilmelerine olanak sağlaması olduğu belirtildi. Bir dönemlik çalışmanın ürünü olan konserin sonunda Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu müzik öğretmeni Nalân Yıldız ve Müzik Eğitimi Anabilimdalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülce Coşkun Şentürk çocuklara katılım sertifikalarını dağıttı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Muğla Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun ortak bir etkinliği olan konserde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Volkan Coşkun, Eğitim Denetmenleri Başkanı Fikret Süren, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Önder Uçak ve Milli Eğitim Şube Müdürleri öğrencileri yalnız bırakmadı.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.