Dominos engellilerle buluştu

Muğla Merkez’de zihinsel engelli çocuklar, kendi elleriyle pizza yapmayı öğrendi. Muğla Zihinsel Engelliler Çocukları Koruma, Okullarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Dominos Pizza tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte,...

Dominos engellilerle buluştu

Muğla Merkez’de zihinsel engelli çocuklar, kendi elleriyle pizza yapmayı öğrendi. Muğla Zihinsel Engelliler Çocukları Koruma, Okullarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile Dominos Pizza tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlikte, zihinsel engelli 9 çocuk, uygulamalı olarak pizza yapmayı öğrendi.

Muğla Zihinsel Engelliler Çocukları Koruma, Okullarını Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Menderes Çetinözlü, dernek olarak eğitim ve uygulama okulunda iş-eğitim sınıfında eğitim gören çocuklara, Dominos Pizza’nın katkılarıyla pizza yaptırma etkinliği düzenlediklerini kaydederek, “Bu etkinliği gerçekleştirmemizdeki amacımız, çocuklarımızı daha fazla sosyalleştirmek, onların da bir şeyler yapabilecek ve başarabileceklerini topluma göstermek. Diğer işadamlarımızın da çocuklarımıza bu konuda imkan ve fırsatlar vermelerini istiyoruz. Bu fırsat ve imkanı çocuklarımıza versinler ki, çocuklarımızın neleri başarabileceklerini hem topluma hem de kamuoyuna gösterebilelim” dedi.

Dominos Pizza işletmecisi Korkmaz Telli de yaptığı açıklamada, zihinsel engelli çocukların mutlu bir gün geçirmelerini amaçladıklarını dile getirerek, “Biz Muğla’nın ve mahallenizin pizzacısıyız sloganıyla Muğla Merkez’de 1 yıldır hizmet veriyoruz. Hizmete girdiğimiz günden bu yana sosyal etkinlikler düzenleyip, toplum yararına olacak her türlü aktiviteye de destek oluyoruz. Bugün de zihinsel engelli çocuklarımıza uygulamalı olarak pizza yapmayı öğrettik ve her bireri çok ta başarılı oldu. Bu türdeki etkinliklerimiz sürecek. Biz Dominos Pizza olarak bu etkinliklere çok önem veriyoruz. Kendimizi böyle bir aktiviteye ev sahipliği yaptığımız için mutlu sayıyoruz” diye konuştu.

Etkinlik sonunda zihinsel engelli çocuklar, kendi elleriyle yaptıkları pizzaları  yediler.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.