DOKTOB’dan Gürün’e ziyaret

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Turistik Otelciler ve Turizm İşletmecileri Birliği (DOKTOB), Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.DOKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Okutur, Başkan Yardımcısı Hakan...

DOKTOB’dan Gürün’e ziyaret

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Turistik Otelciler ve Turizm İşletmecileri Birliği (DOKTOB), Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

DOKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Okutur, Başkan Yardımcısı Hakan Alpay, Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalaman

Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ve üyeler Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

DOKTOB yönetim kurulu üyeleri, turizm ile ilgilenen tüm kurum ve kuruluşların katkısı ile yerel kültürümüzün tanıtılması, turizmin daha sağlıklı büyümesi ve gelişmesi için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, kendisini ziyaret eden DOKTOB üyelerine teşekkür ederek, Dalaman, Ortaca, Dalyan, Sarıgerme, Köyceğiz’de faaliyet gösteren, turizmle ilgilenen tüm kurum ve kuruluşlardan oluşan DOKTOB’un çalışmalarını yakından takip edeceğini belirtti.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.