DOĞRU PARTİ: “SORUMLU KİM?”

Sinem KarakayaDoğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, Ak Parti iktidarını eleştirerek açıklamada bulundu. Başkan Karaöz, “İktidar temsilcileri kendi yarattıkları sorunların sorumluluğunu birilerinin üzerine atmakla sorunlar...

DOĞRU PARTİ:  “SORUMLU KİM?”

Sinem Karakaya

Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karaöz, Ak Parti iktidarını eleştirerek açıklamada bulundu. Başkan Karaöz, “İktidar temsilcileri kendi yarattıkları sorunların sorumluluğunu birilerinin üzerine atmakla sorunlar elbette çözülmüyor” dedi.

İl Başkanı Karaöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti iktidarı yapılan yanlış uygulamalarda mutlaka birilerini bu yanlışın sorumlusu olarak göstermede oldukça hünerli bir tutum sergilemektedir. İktidar temsilcileri kendi yarattıkları sorunların sorumluluğunu birilerinin üzerine atmakla sorunlar elbette çözülmüyor. Orman yangınlarını söndürme faaliyetlerinde sınıfta kalan AKP yönetimi orman yangınını söndürme işlemlerinin sorumlusu olarak belediyeleri göstermiştir.  AKP yönetiminin tedbirsizliği. KYK öğrenci yurtlarının yetersizliği nedeniyle ‘Barınamıyoruz Hareketi’ adıyla pasif eylemde bulunan öğrenciler için bunların bir kısmı öğrenci falan değil, bunlar gezi eylemcilerinin bir başka versiyonudur diyerek yurt imkanı olmayan öğrencileri sorumlu tutmuştur. Cevap: AKP Yönetiminin önceliğinin parkları mesken edinen öğrenciler olmaması. Hiçbir yargılama ve gerekçe olmadan KHK ile binlerce insanı işinden, aşından atıyor ve hatta bir başka iş yapmasını ülke içinde engellediği gibi kendisiyle birlikte eş ve çocuklarının da pasaportlarına el koymak suretiyle iş, aş için yurt dışında çalışma imkanını da ellerinden alıyorsun. Cevap: AKP Yönetiminin hukuk tanımazlığı ve vicdandan yoksun olması. Gıda maddelerinin fiyatlarındaki artışın vatandaşları olumsuz etkilemesi sonucu AKP yönetimi bu artışlardan zincir marketlerin sorumlu olduğunu ve yakın takibe alındığını söylemiştir. Cevap: Küresel güçlerin istediği tarım politikalarını uygulayan AKP Yönetimi.”

“DOĞRU” UYGULAMALARIN TAKİPÇİSİ OLUNMALI

Karaöz, açıklamasının devamında, “ AKP yönetimine göre ise; Orman yangınlarının söndürülmesinde sorumlu, belediyeler! Yurt talebi amaçlı sürdürülen “barınamıyoruz hareketi” eyleminin sorumlusu, barınacak yer bulamayan öğrenciler! KHK’lıların adil yargılanma taleplerinde sorumlu, olmayan Yargı! Gıda fiyatlarının artışındaki sorumlu zincir marketler! Döviz fiyatlarının yükselmesi ve TL’nin değer kaybetmesinde, sorumlu dış güçler! Eğer yaptıkları yanlışların farkında iseler önerim vakit kaybetmeden Doğru uygulamaların takipçisi olmalarıdır” dedi.

 OTORİTER BİR ANLAYIŞI HAKİM KILAN UCUBE BİR SİSTEM VAR

Yapılan yanlışlara “Sorumlu Kim?” diye soran İl Başkanı Karaöz, “Verilen garantiler nedeniyle geleceği borçlandırılmış bir nesil var. Hayalleri dahi çalınan bir gençlik var. Umutları yok adilen milyonlar var. Dağılmış aileler, mağdur edilmiş ve onurları ayaklar altına alınmış insanlar var. Yargı, Yasama ve yürütmenin yok olduğu ancak, Yolsuzluk, yokluk ve yasakların kök saldığı bir Türkiye var. Ülkemizde otoriter bir anlayışı hakim kılan ucube bir sistem var. Doğru Parti temsilcisi olarak sizlere soruyorum sorumlu kim?” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.