Doğa Sporcularından Bodrum Belediyesi’ne teşekkür

Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği 2014-2015 Faaliyet Dönemi, düzenlenen kokteylle sona erdi. Kokteylde Bodrum Doğa Sporları Kulübü ile Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübüne verdiği destekler için Bodrum Belediyesine...

Doğa Sporcularından Bodrum Belediyesi’ne teşekkür

Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği 2014-2015 Faaliyet Dönemi, düzenlenen kokteylle sona erdi. Kokteylde Bodrum Doğa Sporları Kulübü ile Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübüne verdiği destekler için Bodrum Belediyesine teşekkür belgesi verildi.

Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Ali Kerim Mutlu’nun ev sahipliğini yaptığı dernek binasında düzenlenen faaliyet dönemi kapanış kokteyline; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Baki Çetinkaya ile her iki kulübün üyeleri katıldı.

Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği Genel Sekreteri Başak Karakoç, “Dernek olarak faaliyetlerimiz ekim ayı ile haziran ayları arasında gerçekleşmekte. 2014-2015 sezonumuzu da düzenlediğimiz kokteyl ile sonlandırdık. Kısa bir aranın ardından Ekim 2015'te doğa yürüyüşlerimize tekrar başlayacağız.” dedi.

Etkinlikte ayrıca her iki derneğin 30-31 Mayıs 2015 tarihlerinde düzenlediği “Birinci Latmos Doğa Şenliği”ne sunmuş olduğu katkıları nedeniyle Bodrum Belediyesine bir teşekkür belgesi verildi. Bodrum Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Ali Kerim Mutlu, etkinliğe katılan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu'ya belgeyi takdim ederek desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesine olan teşekkürlerini sözlü olarak yineledi.

Verilen teşekkür belgesini tüm Bodrum halkı ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon adına aldığını söyleyen Başkan Yardımcısı Uslu, “Başkanımız Mehmet Kocadon; doğayı ve çevreyi seven ve koruyan biridir. Bu nedenle birçok derneğe de bu güne kadar sınırsız destek vermiştir, Bodrum Belediyesi olarak bu desteklerimiz sürecektir. Bu belgeyi bize layık gören her iki dernek başkanlarına ve üyelerine teşekkür ederim.” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.