DJ’lik yapan genç canına kıydı

Turizm sezonunda, Bodrum’da DJ'lik yapan ve kışın Fethiye’deki ailesi ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki genç, metruk bir binada intihar etti. Oğlunun cenazesini gören baba şok geçirirken, anne ise cenaze aracının ardından koştu,...

DJ’lik yapan genç canına kıydı

Turizm sezonunda, Bodrum’da DJ'lik yapan ve kışın Fethiye’deki ailesi ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki genç, metruk bir binada intihar etti. Oğlunun cenazesini gören baba şok geçirirken, anne ise cenaze aracının ardından koştu, sinir krizi geçirdi.

Fethiye'nin Karaçulha Beldesi Çalıca Mahallesi'ndeki eski hal binasının yanından sabah erken saatlerde geçen bir vatandaş, halatla kendini asmış vaziyetteki genci görünce durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, intihar eden şahsın Karaçulha beldesinde ailesi ile birlikte yaşayan 23 yaşındaki Ogün Doğan olduğunu tespit etti. Olay yeri çevresinde yapılan aramada Doğan'ın bölgeye geldiği plakasız motosikleti de bulundu.

Acı haberi alan Karaçulha Akdeniz Bölge Hal Birliği'nde hamallık yapan üç çocuk babası Vahap Doğan, tek oğlu Ogün Doğan'ı halatla boynundan asılı vaziyette görünce yıkıldı. Acılı baba, olay yerinden güçlükle uzaklaştırılıp sakinleştirilmeye çalışıldı.

Bu arada, cenaze tabuta konulup cenaze aracıyla Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na götürülmek üzere harekete geçtiği anda, aynı halde sebze kasalama işçiliği yapan acılı anne Elif Doğan ise, “Oğlumu nereye götürüyorsunuz? Durun” diye feryat ederek, aracın arkasından koştu.

Sinir krizleri geçiren anne Elif Doğan güçlükle sakinleştirilebilirken, Ogün Doğan’ın cenazesi de otopsi ve inceleme için Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. Kız kardeşi ve diğer akrabaları da olay yerine geldiklerinde sinir krizleri geçirirken, kardeşi, “Abimi görmek istiyorum. Nerede” diyerek gözyaşı döktü.

Cesedi gören vatandaş Mesut İrfan Baykal ise, "Sabah erken saatte ekmek almak için bisikletle markete gidiyordum. O sırada gözüme ilişti. Hemen polisi aradım" derken, Karaçulha Cumhuriyet Mahallesi Muhtarvekili Mustafa Gizli de “Olay yerine geldiğimizde genci asılı bulduk. Kimseye zararı yoktu. Aslen Malatyalı bir ailenin tek oğludur” diye konuştu.

Doğan'ın arkadaşı İsmail Demirbaş ise, şunları söyledi: "Son derece neşeli bir kişiydi. Bodrumda yaz aylarında DJ olarak çalışırdı. Sorununu bilemiyoruz. Olayı duyunca çok üzüldüm."

Ogün Doğan'ın cenazesi, morgda yapılan ön incelemenin ardından Muğla Adli Tıpa gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.