DJ Murat Mayıs’ta Ege’de

Zeki Müren, Sezen Aksu, Tarkan, Ajda Pekkan, Sertab Erener gibi güçlü isimlere, düzenlemeler ve remixler yapan Dj Burak Yeter Muğla’da bir bar’da sahne aldı. Sahne öncesi Muğla’yı gezen yakışıklı Dj, sokakta yürürken hayranlarıyla...

DJ Murat Mayıs’ta Ege’de

Zeki Müren, Sezen Aksu, Tarkan, Ajda Pekkan, Sertab Erener gibi güçlü isimlere, düzenlemeler ve remixler yapan Dj Burak Yeter Muğla’da bir bar’da sahne aldı. Sahne öncesi Muğla’yı gezen yakışıklı Dj, sokakta yürürken hayranlarıyla fotoğraf çekindi. Mütevazi tavırları ile dikkat çeken Yeter, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Ege bölgesini çok sevdiğini söyleyen Burak Yeter, hayranlarına mayıs ayında ege de olacağının müjdesini verdi. Yeter, “Yoğun bir tempo içersindeyim. Muğla’da bir barda sahne almak için geldim. Muğla’yı seviyorum bu yüzden erken geldim ve gezmek istedim. Muğla’nın sokakları sakinliği bana huzur veriyor. Sadece Muğla değil, Ege bana huzur veriyor. Mayıs ayından itibaren Bodrum, Marmaris, Çeşme’de sahne alacağım” dedi.

Aşk hayatı ile ilgili soruları da yanıtlayan Yeter, özel hayatından dolayı aşk’a zaman ayıramadığını söyledi. Kendisi için tek aşk’ın, müzik olduğunu belirten Yeter, “ Son zamanlarda kendimi müziğe adadım. Bu yüzden özel hayatıma fazla vakit ayıramıyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.