Dizi çekiminde ilginç olay

Muğla’nın Menteşe İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde çekilen TRT1 dizisi 'Kalk Gidelim'in Ula ilçesi, Akyaka mahallesindeki Azmak Nehri'nde yapılan çekimlerinde ilginç bir olaya şahitlik edildi. Oyuncu Aslı Omağ'ın boğulma...

Dizi çekiminde ilginç olay

Muğla’nın Menteşe İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi’nde çekilen TRT1 dizisi 'Kalk Gidelim'in Ula ilçesi, Akyaka mahallesindeki Azmak Nehri'nde yapılan çekimlerinde ilginç bir olaya şahitlik edildi. Oyuncu Aslı Omağ'ın boğulma sahnesinin çekildiği bir anda gerçekten boğulduğunu sanan bir turist Omağ’ı kurtarmak için suya atladı. Set ekibinin şaşkınlık yaşadığı olayda, sanatçı Omağ ise sakinliğini koruyarak, sahnesini tamamladı.

Sinem Karakaya

Türkiye'de çekilen birçok diziye ev sahibi olan Muğla'da özellikle Ege yöresine ait dizilerin çekimleri devam ediyor. Bu kapsamda Muğla'nın Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan 'Kalk Gidelim' dizisi oyuncuları çekimlerini sürdürüyor. Dizinin geçtiğimiz çarşamba günü Ula ilçesi Akyaka mahallesindeki Azmak Nehri'nde geçen bir boğulma sahnesinin çekildiği sırada, ünlü oyuncu Aslı Omağ'ın gerçekten boğulduğunu sanan bir turist Azmak nehrine atlayarak, kurtarmaya çalıştı. Set ekibi ise olaya şaşkınlığını gizleyemedi.  Ünlü oyuncu ise sakinliğini korudu ve sahnedeki rolünü tamamladı.

“TABİİ Kİ BOĞULMUŞ GİBİ GÖZÜKÜYORSUNUZ”

Yaşadığı ilginç olayı gazetecilere anlatan ünlü oyuncu Aslı Omağ, " Üzerimdeki kıyafetlerle ve çizmelerle, suya girip, rol arkadaşımı kurtarmaya çalıştığım bir sahne çekiyorduk. Eski milli yüzücüyüm hatta ben onu kurtarmaya çalıştım. Beni kurtarmaya çalışan kişi de heyecanlandı haklı olarak. Partnerimin de üzerinde çok kıyafet vardı. Ona doğru yetişmeye çalışırken, bir de yüzme bilmeyen birini oynamaya çalışırken tabii ki boğulmuş gibi gözüküyorsunuz karşı taraftan, ama öyle bir şey olmadı" dedi.

“O ANDAKİ HALİMİ KİM GÖRSE KURTARMAK İÇİN SUYA ATLARDI”

Oyuncu Omağ, sözlerine şöyle devam etti: “O sıralarda biz tam da provaları yapıyorduk. Olayda o sırada gerçekleşti. Hepimiz, birbirimize yardım etmeyi severiz. Tekrar altını çizmek istiyorum eski bir yüzücüyüm. Ancak, iyi yüzücüler de boğulabilir. Yüzme bilmeyen biri, bilen birinin üstüne şiddetle panikle atlarsa boğulmasına neden olabilir. Dolayısıyla yüzücülerin birçoğu da bunu bildikleri için, böyle bir durumda nasıl kurtarma operasyonu yapılması gerekiyorsa onun eğitimini alır. Şimdiye kadar çok şükür böyle bir şey olmadı. O andaki halimi kim görse kurtarmak için suya atlardı. Yaşanan bu olayın ardından sette çalışmalara devam edildi" diye konuştu.

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.