Dispanser’e geçit yok

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından Dispanser Sokak’ta yapılan uygulamada Trafiğe kapalı alana giriş yapan motorlara ceza işlemi uyguladılar. Dispanser Sokak olarak bilinen...

Dispanser’e geçit yok

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından Dispanser Sokak’ta yapılan uygulamada Trafiğe kapalı alana giriş yapan motorlara ceza işlemi uyguladılar. Dispanser Sokak olarak bilinen bölgede, 500, 501, 502, 503 ve 504. Sokakların Butikşehir kapsamında araç trafiğine kapatılmasının ardından uygulamalar da belli aralıklarla devam ediyor. Uygulamada park halindeki taşıtlar da dahil sokaklarda dolaşan motorlara ve araçlara cezai işlem uygulandı.

Yetkililer uygulama esnasında yaptığı açıklamada “Trafiğe kapatıldığı için motorlu araçların Dispanser bölgesinde seyri yasaktır. Konu ile ilgili Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ile işbirliğinde çalışmalarımız devam etmektedir. Kontrollerimiz aralıksız devam edecektir. Aynı zamanda Dispanser’de ikamet eden mesken sahiplerine de zabıta aracımızla uyarılarda bulunup, motorlarını trafiğe açık caddelerdeki motor parklarına koymalarını istedik” dedi.

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin yaptığı uygulama gün boyu sürerken, yetkililer adı geçen sokaklara motor park etmemeleri, motorlarıyla ve araçlarıyla bu bölgede seyir etmemelerini istediler.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.