DİSK Genel Başkanı “Hayır” turunda

DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve ekibi Yatağan da Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, CHP İlçe Başkanlığı ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip açık Pazaryerinde vatandaşlarla sohbet edip bilgi ve görüş alışverişinde...

DİSK Genel Başkanı “Hayır” turunda

DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve ekibi Yatağan da Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, CHP İlçe Başkanlığı ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip açık Pazaryerinde vatandaşlarla sohbet edip bilgi ve görüş alışverişinde bulundular.

Kani Beko beraberinde DİSK Genel Sekreteri ve Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Cafer Gonca, Genel-İş Örgütlenme Daire Başkanı Tamer Şanlı, Genel-İş Muğla Şube Başkanı Uzay Kocabaş, Genel- İş Muğla şube sekreteri Sedat Aslanoğlu, Genel- İş Muğla Mali Sekreteri Ali Osman Çimen ile birlikte Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, CHP ve bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip açık Pazaryerinde vatandaşlarla buluştular.

Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; ‘DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve ekibine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Geçmişte kendileriyle çok güzel çalışmalar yaptık’’dedi.

DİSK Genel Başkanı Kani Beko da; “Ortadoğu’da savaş var, esnafın durumu kötü, 10 milyon işsiz var, ihracat yok, bu referandumda mutlaka hayır çıkmalı. Yatağan çok sosyal bir yer, Muğla’da Yatağan da sendika olarak güzel çalışmalar yaptık. Kendim İzmirliyim Ben genel başkan olurken bu bölgeden çok büyük destek aldım. Geçtiğimiz günlerde de 50. kuruluş yılımızı kutladık. Gösterdiğiniz bu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.