Direnişe Yörük desteği

Gazeteci-Yazar Banu Avar ve Fethiye Yörük Obaları derneği Başkanı Yazar-Şair Ramazan Kıvrak Direniş Çadırını ziyaret ederek işçilerin direnişine destek verdiler.Fethiye Yörük Obaları Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak ve Dalaman...

Direnişe Yörük desteği

Gazeteci-Yazar Banu Avar ve Fethiye Yörük Obaları derneği Başkanı Yazar-Şair Ramazan Kıvrak Direniş Çadırını ziyaret ederek işçilerin direnişine destek verdiler.

Fethiye Yörük Obaları Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak ve Dalaman Yörük Obaları Derneği Başkanı Kadriye Efe, Yatağan Termik Santrali önünde kurulan direniş çadırını ziyaret etti.

Fethiye Yörük Obaları Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak, enerji ve maden işçilerinin haklı mücadelelerinde sonuna kadar destekçileri olduklarına vurgu yaparak, “Cumhuriyet kazanımlarının peşkeş çekiliyor olmasına kayıtsız kalmamız düşünülemez” diye konuştu.

Ziyarete katılan gazeteci Banu Avar da, "Özelleştirme kesinlikle sizin menfaatleriniz için yapılmıyor. Batıya verilen taahhütler gereği batı istediği için yapılıyor. Dolayısıyla bizler burada sadece kendi işimizin, aşımızın kavgasını vermiyoruz. Tamamen Batı dayatması olan özelleştirmeye karşı halkın malı olan bu santral ve kömür ocaklarımızı vatan malı bilinci ile sahip çıkıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 77 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.