Direk işçilerin üzerine devrildi

Muğla'nın Bodrum ilçesi Gümüşlük beldesinde devrilen rüzgar direğinin altında kalan 1 işçi öldü, 1 işçi ağır yaralandı.Burunköy tepesine rüzgar ölçüm direği dikmek için çıkan 2 işçinin üzerine 8 metre uzunluğundaki...

Direk işçilerin üzerine devrildi

Muğla'nın Bodrum ilçesi Gümüşlük beldesinde devrilen rüzgar direğinin altında kalan 1 işçi öldü, 1 işçi ağır yaralandı.

Burunköy tepesine rüzgar ölçüm direği dikmek için çıkan 2 işçinin üzerine 8 metre uzunluğundaki direk devrildi. İşçilerden Engin Uğurlu (31) ve Çağrı Demiray (23) devrilen direğin altında kaldı. Olay yerine gelen 112, UMKE ve itfaiye ekipleri araçlarını bırakarak yaklaşık 4 kilometre yürüdükten sonra tepeye ulaşabildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan işçilerden Uğurlu'nun olay yerinde öldüğü tespit edildi. Çağrı Demiray isimli işçiye sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Durumu ağır olan işçinin arazi şartları nedeniyle vakit kaybedilmeden hastaneye götürülebilmesi için Burunköy tepesine askeri helikopter istendi. Dalaman'dan havalanarak Bodrum'a gelen helikopter Demiray'ı alarak özel bir hastaneye götürdü.

Yapılan incelemelerin ardından Uğurlu’nun cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çağrı Demiray'ın ise sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili araştırma başlattı.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.