dınlardan, Kocadon’a spor teşekkürü

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Kumbahçe Mahalle Muhtarlığının öncülüğünde, Bodrum Belediyesi ve Mandarin Resort Hotel’in destekleriyle düzenlenen plates ve yoga kursu için teşekkür plaketi verildi.Geçtiğimiz...

dınlardan, Kocadon’a spor teşekkürü

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, Kumbahçe Mahalle Muhtarlığının öncülüğünde, Bodrum Belediyesi ve Mandarin Resort Hotel’in destekleriyle düzenlenen plates ve yoga kursu için teşekkür plaketi verildi.

Geçtiğimiz kış aylarında, Bodrum Kumbahçe Mahalle Muhtarlığı tarafından Bodrum Belediyesi’nin de destekleriyle pilates ve yoga kursu açıldı. Kumbahçe Mahallesi ve çevresinde yaşayan 120 kadının katıldığı kursa, Mandarin Resort Hotel de yer desteği sağladı. Kurs sonunda Kumbahçe Mahalle Muhtarı Nil Taşkıran, Mandarin Resort Hotel toplantı salonunda düzenlenen davette kursiyer kadınlar adına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a, otel sahibi Nazife Topanoğlu’na ve plates yoga eğitmeni Saliha Çelik’e teşekkür plaketleri verdi. Kursa katılım gösteren kadınlar adına ise 6 grup liderine çiçeklerle teşekkür edildi.

Başkan Kocadon, sporun hayatımızın olmazsa olmazı olması gerektiğini ifade ettiği konuşmasında; “Öncelikle bu güzel karşılamanız ve yakama takmış olduğunuz bu güzel çiçek için çok teşekkür ediyorum. Burası sizlerle adeta bir çiçek bahçesi gibi. Bizim en büyük görevimiz sağlıklı nesiller yetiştirmektir ki bunu sağlamak için sporun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ancak çocuklarımızda spor alışkanlığının olabilmesi için çocuklarımızın, birinin spor yaptığını görmesi lazım. Eğer ailede birisi spor yapıyorsa ya da hem anne hem baba spor yapıyorsa sağlıklı nesil yetiştirmek daha da kolaylaşıyor. Onun için sizler burada her ne kadar kendiniz için spor yaptığınızı zannetseniz de esasında sizi örnek alacak çocuklarınız torunlarınız için yapıyorsunuz. Bu benim için çok önemli çünkü burada gelip bir saat iki saat spor yapıyorsunuz hem rahatlıyor hem de sizi örnek alan gençler, çocuklar ve torunlarda da spor alışkanlığı başlıyor. Ben her gün spor yapan biriyim. Benim büyük çocuğum 26 yaşında. Hem çalışıyor hem de ikinci üniversiteyi okuyor İstanbul’da. Çalıştığı ve üniversiteyi de okuduğu için her gün sabah saat 06.00’da kalkıp spor salonuna gidiyor. Çünkü o çocuk büyürken her gün sabah spor yapan bir baba ve bir anne gördü. Onun için şu anda hiçbir kötü alışkanlığı yok. Spordan sağladığımız adrenalin, endorfin denilen mutluluk hormonunu tetikler. Bu yüzden spor yapan insanların hoşgörüsü çok yüksektir. Bakın bana ne kadar laf söylerlerse söylesinler beni hiç kızdıramıyorlar çünkü spor aynı zamanda kendine güveni de sağlar. Sizler bu ülkenin aydınlık yüzlü insanlarısınız gönül ister ki bu salonları sizin gibi bayanlarla dolduralım. Bodrum’un meydanlarında spor yaptıralım, Bodrumsporumuzu da 2. Lige ve sonra Süper Lige çıkaralım.” dedi.

Bu haber toplam 286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.