Din Görevlilerine seminer

Diyanet İşleri Başkanlığı, Din Hizmetleri Genel müdürlüğü ve Rehberlik Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla’daki din görevlilerine “Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum” konulu seminer verildi.Diyanet İşleri...

Din Görevlilerine seminer

Diyanet İşleri Başkanlığı, Din Hizmetleri Genel müdürlüğü ve Rehberlik Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla’daki din görevlilerine “Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum” konulu seminer verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Aile ve Rehberlik Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum Projesi kapsamında Menteşe İlçesinde seminer düzenlendi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) salonunda düzenlenen seminere Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Doç.Dr. Huriye Martı, Muğla Müftüsü Hasan Basiş, camilerin imam hatip ve müezzinleri ile aileleri katıldı. Seminer, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından TOKİ Camisi müezzini Kur'an okudu. Seminerin açılış konuşmasını Muğla Müftüsü Hasan Basiş yaptı.

Daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Dairesi Başkanı Doç.Dr. Huriye Martı ve Yrd. Doç.Dr. Sevde Düzgüner, sunumlar eşliğinde seminerlerini verdiler.

Bu haber toplam 112 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.