Din Görevlilerinden Kur’an ziyafeti

Ortaca Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri tarafından düzenlene Kur'an ziyafeti programı büyük beğeni topladı.Ortaca İlçe Müftülüğü tarafından Ortaca Ortaokulu Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda Kur'an Ziyafeti...

Din Görevlilerinden Kur’an ziyafeti

Ortaca Müftülüğü bünyesinde görev yapan din görevlileri tarafından düzenlene Kur'an ziyafeti programı büyük beğeni topladı.

Ortaca İlçe Müftülüğü tarafından Ortaca Ortaokulu Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda Kur'an Ziyafeti programı düzenlendi.

Kur’an ziyafeti saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bir konuşma yapan Ortaca İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler, “Kur’an ruhların ve gönüllerin ilacıdır. Ne mutlu Kur’an ile yaşayanlara ve O’nu kendisine rehber edinenlere” diyerek Kur'an okumanın, okutmanın ve O’nu anlayarak hayata katmanın öneminden bahsetti.

Müftü Özler’in konuşmasının bitiminde ise, Kur'an ziyafetine katılan din görevlileri İsmail Çuhadar, Necmettin Gümüş, Süleyman Bayram, Müslüm Çavlı ve Süleyman Soydan tarafından okunan Kur’an-ı Kerim dinleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü. Yoğun bir katılımın olduğu program, din görevlilerine takdim edilen teşekkür plaketi ile son buldu.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.