Devlet, Vatandaşının elini öptü

Bodrum’da daha önce okul yaptıran Gülümser Danacı’nın aynı okulun bahçesine yaptıracağı ek dersliklerin protokolü imzalandıktan sonra Vali Amir Çiçek, hayırsever vatandaşın elini öptü.Bodrum Bitez Mahallesi’nde Gülümser-Mehmet...

Devlet, Vatandaşının elini öptü

Bodrum’da daha önce okul yaptıran Gülümser Danacı’nın aynı okulun bahçesine yaptıracağı ek dersliklerin protokolü imzalandıktan sonra Vali Amir Çiçek, hayırsever vatandaşın elini öptü.

Bodrum Bitez Mahallesi’nde Gülümser-Mehmet Danacı İlkokulu’na 6 derslik ek derslik yaptıracak hayırsever Gülümser Danacı ile Muğla Valisi Amir Çiçek arasında protokol imzalandı. Hayırsever Gülümser Danacı’nın kızının aynı okulda öğretmenlik yaptığı öğrenilirken, okuma yazma bilmeyen hayırseverin okula ek derslik yapılmasını çok istediği öğrenildi.

Hayırseverlerin var olan imkânlarını eğitim kurumlarına aktardıkları için teşekkür eden Vali Çiçek, insana yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğunu belirtti. Çocukların büyüdüklerinde vatana millete hayırlı birer evlat olacaklarını söyleyen Vali Çiçek, böyle bir imkân sağladığı için o okulda okumuş, mezun olan herkesin adına teşekkür ederek okul yaptıran hayırseverlerin artmasını temenni etti.

Protokol kapsamında hayırsever Gülümser Danacı tarafından Gülümser- Mehmet Danacı İlkokulu’na 6 derslikli beton ek bina yapılacak. Ek bina protokolü Vali Amir Çiçek ile hayırsever vatandaş Gülümser Danacı arasında imzalandı. İmza töreni sonrası hayırseveri eğitime verdiği katkılar nedeniyle teşekkür eden Vali Amir Çiçek, hayırsever Gülümser Danacı’nın elini öptü.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.