Develer görücüye çıktı

19 Ocak Pazar günü düzenlenecek olan 14. Geleneksel Yatağan Belediyesi Deve Güreşi Festivali’nde güreşecek develerin bazıları, çarşamba pazarında gezdirildi.Yatağan Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Deve Güreşi...

Develer görücüye çıktı

19 Ocak Pazar günü düzenlenecek olan 14. Geleneksel Yatağan Belediyesi Deve Güreşi Festivali’nde güreşecek develerin bazıları, çarşamba pazarında gezdirildi.

Yatağan Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Deve Güreşi Festivali’nin bu yıl 14.sü gerçekleştirilecek. Güreşlerle ilgili hazırlıkların sonuna gelinirken güreşlerde karşılaşacak olan develerin de eşleşmeleri de yapıldı.

Yatağan Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Deve Güreşi Festivali 19 Ocak Pazar günü Orman Kavşak Deposu’nda düzenlenecek. Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 140’a yakın meşhur güreş devesinin katılacağı festivali, ücretsiz olmasından dolayı ve havanın da güzel olması durumunda çok sayıda vatandaşın izlemesi bekleniyor. Son olarak dün şehir merkezine getirilen develer Çarşamba pazarında gezdirildi ve vatandaşlar güreşlere davet edildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.