Deva Partisi Muğla İl Başkanı Keskin: “Basın bizim mesai arkadaşımız”

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, Muğla, Muğla Haber ve Muğla Zeybek Gazetelerini bünyesinde bulunduran Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’ni ziyarette bulundu. İl Başkanı Keskin, bundan sonraki...

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Keskin:  “Basın bizim mesai arkadaşımız”

Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, Muğla, Muğla Haber ve Muğla Zeybek Gazetelerini bünyesinde bulunduran Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’ni ziyarette bulundu. İl Başkanı Keskin, bundan sonraki süreçte basınla iç içe olacaklarını belirterek, “Basın bizim mesai arkadaşımız” dedi.

Sinem Karakaya

Ali Babacan'ın Genel Başkanı olduğu ve yaklaşık 5 ay önce kurulan Deva Partisi'nin Muğla Kurucu İl Başkanı Tolga Keskin, Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla Zeybek Gazetesini bünyesinde bulunduran Muğla Matbaacılık Gazetecilik Ticaret Limited Şirketi’ni ziyarette bulundu. Tanışmak amacıyla ziyarette bulunduklarını dile getiren İl Başkanı Tolga Keskin, “Biz basınla her zaman iç içe olacağız. Basın bizim mesai arkadaşımız” dedi.

“ÜLKENİN SİYASETE İHTİYACI VAR”

Aslen Milaslı olan Deva Partisi Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, ülkenin siyasete ihtiyacı olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Genel merkezimiz beni il başkanlığına uygun gördü. Ben geçmişte siyasetle ilgilenmedim ama bundan sonraki süreçte siyasetle ilgilenmek istiyorum. Çünkü ülkemizin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Şu anda teşkilat çalışmalarına odaklandık. İl teşkilatımızı kurmak istiyoruz. Ondan sonra ilçe teşkilatlarımızı kurup kongreye hazırlanmak istiyoruz.”

“BASINLA HER ZAMAN İÇ İÇE OLACAĞIZ”

Bundan sonraki süreçteki çalışmalarında basınla iç içe olacaklarını söyleyen İl Başkanı Keskin, “Basınla her zaman çalışacağımız için düzgün ve doğru bir ilişki kurmak istiyoruz. Bu bağlamda hem tanıyalım hem de kendimizi tanıtalım diyerek ziyarette bulunduk. Önümüzdeki süreç içerisinde zaten sürekli beraber olacağız. İnşallah kendimizi doğru ifade edebiliriz. Kendimizi doğru ifade edersek basında bizi doğru yansıtırsınız. Basınsız hiçbir şey olmuyor. Bizim amacımız doğru bir ilişki kurup kendimizi doğru ifade etmek. Basınla biz mesai arkadaşıyız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetelerin Genel Koordinatörü Süleyman Akbulut ise, ülke siyasetine yeni atılmış olan Deva Partisi’nin çalışmalarını takip edeceklerini belirterek, Muğla İl Başkanı Tolga Keskin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve yeni siyasi yaşamlarında başarı dileklerini iletti.

Ziyarette Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer de hazır bulundu.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.