Dereköy’ün içme suyu hattı yenilendi

MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Bodrum ilçesindeki Dereköy Mahallesi’nin kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hattı yenilendi.Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Bodrum...

Dereköy’ün içme suyu hattı yenilendi

MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Bodrum ilçesindeki Dereköy Mahallesi’nin kullanım ömrünü tamamlamış içme suyu hattı yenilendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü Bodrum ilçesinde içme suyu hat yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında MUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, Bodrum ilçesinin Dereköy Mahallesi’nde kullanım ömürlerini tamamlamış içme suyu hatları yenilendi.

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren MUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Dereköy Mahallesi’ndeki içme suyu hatlarını yenileyerek su sıkıntısını ortadan kaldırdı. Bölgede mevcut ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan içme suyu hatlarını yenileyen MUSKİ ekipleri, ayrıca mevcut içme suyu abone hatlarını da yeniledi.

İçme suyu hat çalışmalarının Bodrum ilçesinde hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından Dereköy Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başlatılacak. Büyükşehir Belediyemiz asfalt çalışmalarına başlamadan önce bölgede teknik ekiplerimizin yaptığımız incelemeler sonucunda kayıpla mücadele ve hatların yenilenmesi gerekliliği ortaya çıkmıştır. Bunun sonucunda yaklaşık 1 ay boyunca devam eden çalışmalarımızın ardından mahallenin kullanım ömürlerini tamamlamış içme suyu hattını ve abone bağlantılarını yeniledik. Hat yenileme çalışmalarımız MUSKİ Genel Müdürlüğünün kendi imkan ve personeliyle gerçekleştirilmiştir.Kısa bir süre sonra Büyükşehir Belediyemiz tarafından başlayacak olan asfaltçalışmaları sonucunda Dereköy Mahallemizin yolları daha da iyi hale gelecek” dedi.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.