Depo fareleri yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Muğla merkeze bağlı Akçaova köyünde İ.Ç adlı vatandaşa ait tırın deposundan mazot hırsızlığı yapan 2 kişi jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Sanıklar hırsızlık olayı ihbarı üzerine çaldıkları...

Depo fareleri yakalandı

Geçtiğimiz günlerde Muğla merkeze bağlı Akçaova köyünde İ.Ç adlı vatandaşa ait tırın deposundan mazot hırsızlığı yapan 2 kişi jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Sanıklar hırsızlık olayı ihbarı üzerine çaldıkları mazot ve kullandıkları aracı arazide bırakarak kaçmayı başarmışlardı.

Şüphelilerin kullandıkları araçta yapılan kontrolde; daha önce hırsızlık, tarihi eser kaçakçılığı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan K.T.’na ait sürücü belgesi ile T.K’a ait hastane giriş kağıdı bulunarak buradan şüphelilerin açık kimlikleri ve ikamet ettikleri adreslere ulaşıldı. C.Savcısının talimatı ile şüphelilerin bulunabileceği adreslerde arama çalışmaları yapıldığı esnada, K.T isimli şüpheli aynı gün kendiliğinden Muğla İl J.K.lığına gelerek teslim olurken,  diğer şüpheli T.K. ise Ula İlçesi, Gökova Beldesinde saklandığı adreste yakalandı.

Şüphelilerin çalmaya teşebbüs ettikleri 200 litre akaryakıt mağdur İ.Ç.’ye teslim edilirken,  şüphelilerden T.K. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. K.T. ise aynı gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Muğla E. Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Bu haber toplam 133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.